Jubileumstur – EKSTRA PLASSER!

Alexander Middleton Nyheter 10 Comments

Hold av helgen 19-22 Oktober – we’re all having a party!

I oktober i år blir Scandinavian Hammers hele 30 år, det er dermed med stor glede vi kan avsløre at det blir jubileumstur til Øst London og London Stadium til høsten!

Styret ventet lenge i spenning på kampoppsettet for å se hvilke kamper som var aktuelle for denne turen og fasit ble at det skulle spilles kun en hjemmekamp i Oktober. Hva passer vel da bedre enn at akkurat den hjemmekampen er mot Spurs? Spørsmålet ble da om det var mulighet å få billetter til denne kampen, en av de mest ettertraktede hjemmekampene gjennom hele sesongen…? Vel, vi styret er både glade og litt stolte over å kunne si at det har vi fått tak i. Vi skal på tur!!

Planleggingen er i den spede begynnelse og program vil komme etter hvert. Vi kan derimot skissere at det nok blir uoffisiell samling på fredagskvelden for de som vil, kamp på lørdagen og jubileumsmiddag på søndagen.

Base for turen blir vårt samarbeidshotell Moxy i Stratford og vi oppfordrer alle til å bo på hotellet under turen, da det blir et naturlig treffpunkt for sosial hygge. Rom bestilles via følgende link:

Moxy avtale

EKSTRA PLASSER LAGT UT FOR SALG I NETTBUTIKKEN! FØRSTE HAMMER TIL MØLLA PRINSIPPET..  

WWW.WESTHAMUNITED.NO

Undertegnede, samt leder i Scandinavian Hammers, Erik T. Dammen stiller som «reiseledere» på denne turen og vi håper flest mulig ønsker å bli med oss på tur!

På vegne av Scandinavian Hammers,

Alexander Middleton

Del dette...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments 10

  1. Post
   Author

   Hei,

   høres ut som to fornuftige gutter :)

   Barn er velkomne på tur. Tradisjonelt sett er det alltid noen barn med på disse turene og det har aldri vært noe problem. Det er opp til de voksne og sette egne grenser for sine egne barn.

   Alex

  1. Post
   Author
  2. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Legg igjen en kommentar