Kontingent Scandinavian Hammers 17/18

Erik Thoresen Dammen Nyheter 6 Comments

Medlemsskap i Scandinavian Hammers for 2017/2018 sesongen

Årskontingent i Scandinavian Hammers følger fotballsesongen og det er nå tid for innbetaling av kontingent for 2017/18 sesongen. Vi jobber med å gjøre dette så lett som mulig for oss som organisasjon og for dere medlemmer. Det vil i år være mulig å betale via nettbutikken vår på www.westhamunited.no. Du kan også betale ved overføre direkte til Scandinavian Hammers sin konto i Norge, Sverige eller Danmark. Vi ønsker å oppfordre alle til å bruke en av nevnte betalingsmuligheter  så snart som mulig da dette forenkler arbeidet med å sende ut faktura. Vi sender ut faktura til de som ikke har betalt rundt 1. nov og inaktiverer medlemskap hvor det ikke er betalt ved årsskifte.

Medlemsskap gir deg flere fordeler:
-Medlemsblad
-Felles supporterturer med reiseleder
-Billetter til kampene til gunstige priser
-Del av et større nettverk av West Ham supportere
-Eget diskusjonsforum på nettsiden vår
-Egen lukket facebook gruppe kun for medlemmer

PRIS ER 250.- PR SESONG

Familiemedlem er et tilbud om det er flere i samme husstand som ønsker å være medlem. Dette koster kr. 50,- NB: Det sendes ikke medlemsblad til familiemedlemmer, men familiemedlem har ellers samme rettigheter som hovedmedlem. Dvs. tilgang til medlemspris på bruk av sesongkort + fellesturer, tilgang til forum og Facebook gruppe.

Norge:

Scandinavian Hammers v/ Øyvind Smith

Kontonummer 6012.06.30833

Sverige:

Scandinavian Hammers v/Lasse Junestav

Bankgiro 267-4422

Danmark:

Scandinavian Hammers v/Lars Andersen

Kontonummer 0723-867-479

Reg. nr. 2104

 

Med vennlig hilsen

Scandinavian Hammers v/styret

Comments 6

  1. Ser det går litt fort med meg… Betalte inn for meg selv, og mine døtre via nettbank (350,-). Opplyste i melding navnene deres. Går det greitt mtp familiemedlemskap på de to?

Legg igjen en kommentar