Manuel Pellegrini blir West Hams nye manager

Mats Pettersen Nyheter Leave a Comment

Bilderesultat for manuel pellegrini west ham

West Ham bekrefter i dag at chileneren Manuel Pellegrini blir klubbens nye manager.

Pellegrini har en fantastisk CV som trener hvor han blant annet har ledet klubber som Real Madrid, Malaga og Manchester City. Som City-manager ble han den første ikke-europeer som førte klubben sin til ligamesterskap i England i 2014. Nå sist kommer Pellegrini fra trenerjobb i Kina.

Manuel Pellegrini er 64 år og som spiller har han 28 landskamper for Chile.

Det er utvilsomt en stor kapasitet West Ham har klart å få tak i som ny manager og det blir utrolig spennende å se hvilke spillere som i løpet av sommeren vil signere for klubben.

Scandinavian Hammers ønsker Manuel Pellegrini velkommen til West Ham og ønsker han all mulig lykke til i jobben.

West Ham – Everton 3-1

Remy Kongsvoll Kampreferat Leave a Comment

For en fantastisk avslutning på sesongen. Full kontroll hele kampen gjennom, Lanzini briljerte, Arnautovic alltid farlig på topp, og med 3 mål i kassa vant vi hele 3-1. Ikke så dumt å ha 70 Scandinavian Hammers på tribunen.

13 plass i Premier League var vel ikke det vi trodde vi skulle ende på når det var som mørkest….

Read More

Før kampen 10. mai: West Ham – Man Utd

Mats Pettersen Nyheter Leave a Comment

Bilderesultat for West Ham manchester united

London Stadium 10. mai 2018: West Ham United – Manchester United

Nøyaktig to år etter historiens siste kamp på Upton Park møtes West Ham og Manchester United på nytt i London, denne gang på London Stadium. Alle husker selvsagt hvordan møtet for to år siden endte, og alle West Ham-fans ønsker seg selvsagt en reprise av resultatet fra den gang. Det som er sikkert er at ingen av West Hams målscorere fra det historiske møtet vil være på banen denne gang ettersom både Antonio og Reid er skadet mens Diafra Sakho ikke lenger er i klubben. Sist gang de to klubbene møttes i ligaen var åpningsrunden da de røde fra Manchester vant hele 4-0 på Old Trafford.

Selv om Manchester United og Jose Mourinho har fått mye kritikk gjennom sesongen ser det ut til å ende med 2. plass i ligaen og FA cup finale på Wembley. De har imidlertid sjelden glimret med offensivt underholdende spill og det er det som har fått kritikerne til å stille spørsmål ved om de om de får nok ut av stjernegalleriet sitt.

Mourinhos store nysignering foran inneværende sesong var Romelu Lukaku som hadde «bøttet inn» mål for Everton de seneste sesongene. Lukaku åpnet med to scoringer mot West Ham i åpningsrunden og har totalt 16 ligamål. Med det er han soleklar toppscorer hos «de røde djevlene», men mange kritiserer likevel Lukaku på grunn av manglende scoringer mot topplagene i Premier League. Uansett har han tidligere vist seg å være et lite mareritt for West Ham hvor han nesten uten unntak har scoret mål. Denne gangen vil ikke den store belgieren være på banen ettersom han sliter med en skade.

I januar brukte verdens rikeste fotballklubb igjen mye penger da Arsenals stjerneangriper Alexis Sanches ble hentet i en delvis byttehandel med Henrik Mkhitaryan. Sanches har slitt med å overbevise Manchester United-fansen om at han er verdt den høye overgangssummen. På 10 ligakamper står han så langt med kun to scoringer. Sanches er også en spiller som tidligere har plaget West Ham-forsvaret med sin hurtighet og teknikk, men vi håper selvsagt at West Ham-forsvaret er forberedt og takler den lille Chileneren bedre denne torsdagskvelden.

Manchester United spiller FA cup finale mot Chelsea om drøyt to uker. Om det vil påvirke Mourinhos valg av spillere nå er vel tvilsomt. For å være sikret 2. plassen i ligaen trenger klubben minimum ett poeng på de to siste kampene (mot West Ham og Watford).

På skadelisten finner Jose Mourinho foruten nevnte Lukaku også Marouane Fellaini som har fått problemer med en muskel. Sanches er tilbake etter å ha stått over mot Brighton sist mens stopperen Phil Jones også er tilbake fra skade.

West Ham opplevde en stor opptur med seier mot Leicester sist, noe som gjør at plassen i Premier League er sikret også foran neste sesong. Lørdagens kamp var bunnsolid og det var egentlig aldri tvil om at de tre poengene skulle bli med hjem til London. Det er vanskelig å spå hvordan akkurat det vil slå ut nå at klubben ikke lenger lever med nedrykksspøkelset hengende over seg. Kanskje kan spillerne slå seg mer løs i de to siste hjemmekampene denne uka.

Det var knyttet stor spenning til hvem David Moyes ville velge som keeper sist helg, men ettersom Joe Hart var syk ble valget enkelt. Ettersom Adrian da holdt buret rent mot Leicester vil det være en stor overraskelse dersom han ikke står også på torsdag.

Det er ikke ventet at Moyes vil gjøre store endringer på laget som overbeviste sist. Marko Arnautovic fikk seg en smell på slutten av den kampen, men mest sannsynlig er han klar igjen nå. Etter et par svake kamper ble Edimilson Fernandes satt på benken sist og for en sjelden gangs skyld fikk vi se både Manuel Lanzini og Joao Mario på banen samtidig. Utvilsomt spennende med så kreative spillere sammen og samarbeidet vil trolig bare bli bedre for hver kamp.

Andy Carroll fikk et kvarters innhopp sist. Dette var nok veldig viktig for han etter turbulensen han hadde vært igjennom den siste uka. Forhåpentligvis får vi se mer av Carroll på banen de to siste kampene da han er svært ivirg etter å vise seg frem nå på tampen av sesongen.

På skadelista finner Moyes dessverre fremdeles James Collins, Sam Byram, Winston Reid og Michail Antonio. Chicharito var ute med en liten skade sist og han er mest sannsynlig heller ikke klar til møtet med hans tidligere lagkamerater. Pedro Obiang er tilbake i trening etter den stygge kneskaden han pådro seg på nyåret. Obiang vil muligens få noe spilletid en av de to siste kampene.

Manchester United gikk på et tap borte mot Brighton sist helg og det er absolutt ikke noen umulig oppgave for West Ham å få et tilsvarende resultat som Brighton oppnådde. Forhåpentligvis vil spillerne kunne senke skuldrene og spille to gode fotballkamper den siste uka av sesongen. Vi ønsker oss som sagt en reprise av resultatet fra nøyaktig to år tilbake – 3-2 seier til hjemmelaget takk. Come on you Irons!

Leicester – West Ham 0-2

Remy Kongsvoll Kampreferat Leave a Comment

Dette var kampen vi bare måtte vinne for å sikre ny plass i Premier League. Etter 2 stygge tap, så var vi endelig tilbake på vinnersporet. Mest trolig er nå plassen sikret. Ekstra deilig at kaptein Noble scorte på et fantastisk skudd.

Read More

SHOTY 2017/2018

Remy Kongsvoll Nyheter Leave a Comment

Da er tiden inne for å kåre sesongens Scandinavian Hammer of the year (SHOTY) 2017/2018

Siste frist for å avgi stemme er 6 mai!

Tidligere vinnere finner du her : SHOTY

Som før gir du 2 poeng til den du mener har vært best, og 1 poeng til den som er nr 2.

Spillere som har forlatt klubben i sesongen, eller som har under 10 kamper spilt er utelatt fra avstemmingen.

 

Avstemmingen er avsluttet!

Arsenal – West Ham 4-1

Remy Kongsvoll Kampreferat Leave a Comment

Carroll ble desverre ikke satt inn før det var for sent

West Ham leverte en svært bra første omgang, og kunne enkelt ha ledet til pause. Desverre klarte vi ikke å følge opp første omgang, og havna mer og mer bakpå. Resultatet viser ikke et rettferdig bilde av kampen, men at vi fortjente å tape 2-1 ville nok vært mer rettferdig.

Read More