Shrewsbury – West Ham 0-0

Remy Kongsvoll Kampreferat 3 Comments

En svært kjedelig og sjansefattig kamp endte 0-0, etter svært få sjanser til begge lag. Håper omkampen blir bedre.

 

Comments 3

  1. Post
   Author

   haha, nei slik går det når data hentes fra en server, og enkelte spillere ikke er satt opp korrekt i databasen. Da kommer dei ikke med desverre….

   Uansett så er jeg mer skuffet over prestasjon til hele laget enn at ikke alle kom med på børsen… Ufattelig trist å se hvor lite midtbanen klarer å få til. Her må Ayew, Obiang, Kouyate, Cullen, Masuaku virkelig spør seg selv hva de ønsker å levere. Selv om Cullen kanskje var den minst dårlige, så er absolutt ingen istand til å spille oss fremover til farlige sjanser, og det med 2 divisjoner imellom. Dette er svært skuffende. Forsvaret holdt bra tett bak, så det var forholdsvis lite di andre klarte også, men vi gir ikke Chicha noe som helst å jobbe på. Vet ikke hva som skjer med han heller… Syns han plasserer seg dårlig, og virker tung i kroppen. Faller utrolig lett, og dramatisk…

 1. Enig Remy. Kjempejobb med nettsida så det gjer ingenting.?⚒ Når det gjeld Chica så speler vi vel slik at han ikkje kjem til sin rett. Men han er heilt ubehjelpelig med kontante forsvarar i ryggen.

Legg igjen en kommentar