10 kjappe med Dan Lawless

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til den nye sesongen sparkes i gang, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. I dag har vi Dan Lawless fra West Ham Fan TV med oss!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

DL: Dan Lawless – Kameramann, redaktør og programleder for West Ham Fan TV. (Abonner på West Ham Fan TV sin YouTube kanal her!)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

DL: Jeg vokste opp ikke langt fra Upton Park og hele familien min er Hammers. Falt pladask for klubben da min onkel tok meg til min første kamp, kan ikke huske hvem vi spilte mot dessverre.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

DL: I min generasjon må det være Di Canio. Elsket måten han spilte og kreativiteten han brakte til klubben. Jeg elsket også hans personlighet, en «touch»av arroganse, men med stilen og ferdighetene på plass til å rettferdiggjøre dets. Favoritt gjennom tidene vil jeg si er Billy Bonds, absolutt kriger og West Ham hele kroppen igjennom.

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

DL: Jeg må si den siste kampen på Boleyn (3-2 Against Man u). Følelsene i kampen og hvor mye det betydde for oss alle sammen. Og det faktum at vi lå under 2-1 og kjempet oss tilbake for å vinne 3-2. Det var en fantastisk kveld og var en av de beste West Ham-forestillingene jeg har sett. Spillerne ga alt og vant både første og andre baller, satte inn harde taklinger og forårsaket Man U sitt forsvar store problemer. Jeg glemmer aldri den kvelden.

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

DL: For meg er det Tottenham. De er helt høye på seg selv, de er arrogante når de nesten ikke har vunnet noe og jeg kjenner en del Spurs-fans. Millwall er ikke relevante nok til å ofre en tanke. Vi har ikke spilt mot dem på 8 år.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

DL: Jeg prøver å få i meg litt «Pie & Mash» og en halvliter hvis jeg kan, men for det meste møter jeg opp med Nicky og de andre West Ham Fan TV-gutta. Filmer litt pre-kamp innhold før vi går inn på arenaen (som regel sent). Etter kampen filmer og prater vi med supportere like utenfor stadion for å fange reaksjonene dems før jeg begynner å redigere videoene og laster dem opp på nettet. Når det er gjort er det tilbake til Plaistow for å filme «Post Match Pint» før dagen avsluttes med hjemreise for så å redigere «PMP» og laste det opp, samt laget miniatyrbildene (til å fronte videoene) i photoshop. Så ja, kampdager er ganske hektiske for meg.

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

DL: Jeg synes det var en riktig avgjørele å få en ny stadion for å kunne utvikle seg som en klubb. Plasseringen i Stratford er mye bedre, men jeg er ikke en fan av London Stadium. Den har ikke blitt utformet som en fotballstadion. Jeg hater avstanden fra setene til banen og alle de hvite setene. Hater også det faktum at vi ikke eier den, at våre kamper blir flyttet (grunnet andre arrangement, red.anm)  og vår kapasitet er blitt begrenset.

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

DL: FA Cup. Jeg vil gjerne se oss vinne et stort trofé i livet mitt,  vi fortjener det!

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

DL: Først ville jeg hentet Ryad Boudebouz fra Montpellier. Har skapt flest sjanser ut av alle i de fem beste europeiske ligaene og kan være Payet-erstatningen vi har lett etter. I tillegg, når du tenker på hvor god avslutter Chicharito er, må vi skape sjanser for at han skal sette ballen i nettet. Den andre jeg ville tatt sjansen på er Jack Wilshere. Han var ikke mange kampene unna fra å spille en full sesong i fjor og han er oppvokst som en West Ham-fan. Det er ingen tvil om at han er en flott spiller, og hvis han kunne legge skadeproblemene bak seg, ville det vært en god signering for oss.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

DL: Jeg spår at vi ender på 8. plass og at vi kommer langt i en av cup’ene. Vi har gjort noen gode signeringer, men det samme  har lagene som havnet på 1. til 7. plass i fjor (med unntak av Spurs). Det er også vanskelig å si om vi har tilpasset oss den nye stadion helt enda, men jeg tror vi vil ha en god sesong samlet sett.

 

Stor takk til Dan for å deltakelsen! Og vær så snill, ikke glem å ABONNERE på WHUFTV på YouTube!

Twitter: @TheLawless / @WestHamFanTV  YouTube: West Ham Fan TV

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar