10 kjappe med Evan Jones

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag til frem den nye sesongen sparkes i gang, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. Dagens offer er Evan Jones!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

EJ: Mitt navn er Evan Jones! Jeg lager videoer for «The West Ham Way» (og West Ham United, red.anm)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

EJ: Vel, som de fleste av oss, er det gjennom far min. Han har oppdratt meg opp som en Hammer og på tross av all smerten det har påført meg, ville jeg ikke ha forandret det for noe i hele verden. Vi er slik en familieklubb, det ville føles rart å i det hele tatt tenke på å støtte noen andre.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

EJ: Wow, den er tøff. Som en supporterhelt vil jeg alltid være svak for for Carlton Cole, han er mannen. Men det må være Di Canio for meg, legend tvers igjennom, en av de første ekte klassespillerne jeg noensinne har sett.

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

EJ: Vel, jeg var heldig nok til å være på den siste kampen på Upton Park  som for meg er uslåelig. Comebacket var utrolig på en natt vi aldri glemmer.

Men du kan ikke helt slå følelsen av din første kamp, vi slo Southampton 3-0 og den følelsen vi være med meg for alltid. Kanskje ikke på grunn av fotballen og selve spillet, men ropene fra tribunen «din feite drittsekk» til en av deres fans gjorde at jeg lo så tårene trillet!

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

EJ: Æsj. Spurs. Med lidenskap.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

EJ: På London Stadium er jeg heldig nok til å få gjøre noen presentasjoner for klubben. Før en kamp snakker jeg med fansen og får noen spådommer o.l  som sendes på storskjermen. For meg er det en drøm som kommer i oppfyllelse og jeg elsker det. Etter det er det noen få halvlitere og en stille bønn til fotballgudene.

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

EJ: Jeg tror vi alle har hatt et år å på akseptere det nå. Og fra mitt synspunkt har London Stadium vært og vil bare bli bedre. Jeg ser for meg at den kommende sesongen vil bli fantastisk med våre ny tilførsler til laget – og vi KAN få det stedet å rocke!

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

EJ: Jeg ville valgt FA-cupen hver dag i uken. Jeg vil gjerne se oss vinne noe sånt i mitt liv.

Også, hvordan tror du at vi ville klart oss mot Barca hvis West Brom plukket oss fra hverandre forrige sesong? Ha ha.

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

EJ: Oooo dette er en tøff en. Først en realistisk en, jeg vil gjerne ha noen som Oxlade, han ville være et massivt kupp for oss.

Så en som er mer urealistisk, jeg ville gjerne sett at Bilic kunne fått sin kompis Modric til å fullføre sin karriere hos oss.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

EJ: Jeg vil være fornøyd med 10. plass og over, men vi burde sikte på topp 8. Hvis vi kan holde spillerne skadefrie og spille litt fin fotball – hvem vet, kanskje vi kan sitte så høyt som 5. plass ved slutten av sesongen!

 

Tusen takk Evan, det har vært en sann glede! Fortsett det godet arbeidet.

Twitter: @EvanCoolJ  Webside: The West Ham Way

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar