10 kjappe med ExWHUemployee

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til den nye sesongen starter, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. Siden sesongen sparkes i gang i kveld med Arsenal – Leicester, kommer 10 kjappe til en ende for nå. Men med det sagt, hvilken bedre måte er det å fullføre 10 kjappe på enn å ha ExWHUemployee som vår gjest? «Insideren» vi alle vender oss til under overgangssvinduene for alle de siste nyhetene og rykter. Takk Ex!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

EX: Jeg er en Twitter konto opprinnelig, som ble satt opp for å gi nøyaktige nyheter. Ting har utviklet seg fra det, og jeg nå The West Ham Way-nettstedet. Jeg har også et radio show / podcast og pre match eventer i samarbeid med Sex, Drugs og Carlton Cole, som jeg elsker å være en del av. Tidligere 86-spiller Mark Ward arrangerer eventene for oss og gjennom disse arrangementene har vi blitt gode venner med mange av våre tidligere spillere, noe jeg er stolt av.

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

EX: Som de fleste av oss er gjennom min familie. Jeg har hatt sesongkort i 28 år og pappa har hatt sitt sin siden 1977. Min farfar var en fan før ham og han pleide å kjenne mange av de legendariske spillerne fra 50- og 60-tallet. Med andre ord, jeg hadde egentlig ikke mye valg når det kom til å «velge» min klubb!

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

EX: Det står alltid mellom tre spillere for meg. Tony Cottee, Julian Dicks og Paolo Di Canio. Du kan spørre meg på forskjellige dager, og jeg gir forskjellige svar! Min første favoritt spiller var Stuart Slater!

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

EX: Det er så mange å velge mellom: 5-4 v Bradford som hadde alt. 4-3 v Spurs når Hartson og Kitson scoret. Og jeg hater å nevne det, men cupfinalen mot Liverpool

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

EX: Det må være Spurs som da de har fansen som irriterer meg mest. Jeg liker heller ikke Chelsea! Og selvfølgelig liker jeg ikke Millwall, men vi spiller ikke mot dem så veldig ofte, og det er mer synd på dem egentlig!

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

EX: Som nevnt arrangerer vi pre-match arrangemeneter der vi har en spørsmålsrunde med Mark Ward som vert. Du betaler £25 og får ubegrenset drikke, en sjanse til å mingle med West Ham-fans i en West Ham-atmosfære med DVDer og musikk. Deretter en gratis busstur til kampen. Ved stadion treffer jeg kompisene mine, tar en øl og ser på kampen!

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

EX: Jeg var veldig for flyttingen til å begynne med og så mange fordeler! Jeg tror fortsatt på lang sikt at det var det rette trekket, men jeg savner virkelig The Boleyn og foretrekker mye mer utsikten jeg hadde der. Forhåpentligvis som tiden går vil jeg bli 100 prosent glad i den nye arenaen.

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

EX: Veldig tøff denne! Jeg tror FA Cup tittel, siden jeg vil at vi skal vinne noe i mitt liv. Jeg nærmer meg 40år nå og synest derfor at det ikke er for mye for å spørre! Selv om å høre Champions League-sangen på et West Ham kamp ville gitt meg gåsehud.

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

EX: Jeg tenker at ved å være realistisk vil jeg gjerne ha Barkley fra Everton. Jeg mener han er en klassespiller, og hvis vi kunne få det beste ut av ham, ville vi ha et helsikken av en spiller i våre hender. Jeg vil også gjerne se oss få en til angriper. Igjen for å forbli realistisk, noen tilsvarende en skade fri (som aldri ville skje) Daniel Sturridge

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

EX: Jeg tror vi vil gjøre det bra i en av cup’ene! Forhåpentligvis komme til Wembley og ende på en åttende plass i ligaen! Det ville jeg virkelig vært fornøyd med!

 

Stor takk til ExWHUemployee, fortsett det gode arbeidet med å holde oss oppdatert.

Twitter: @ExWHUemployee / @westhamwaycouk  YouTube: The West Ham Way  Nettsted: The West Ham Way

0
0

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar