10 kjappe med Geo Mackie

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag til frem den nye sesongen sparkes i gang, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. Dagens deltaker er ung og skotsk lyder navnet Geo Mackie!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

GM: Geo Mackie. Den yngre halvdelen av Hammers Chat, eller den skotske, etter hva du foretrekker. (Husk å ABONNERE på Hammers Chat sin YouTube-kanal her!)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

GM: Min far. Jeg fikk egentlig ikke noe valg. Spis grønnsakene dine, prøv hardt på skolen, støtt West Ham og vær høflig. Barndomsreglene egentlig.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

GM: Jeg var ikke så heldig at jeg fikk sett slike som Bonds & Brooking, men for meg er det uansett Mark Noble.

Han ønsker å spille fotball slik jeg liker å se den spilt. Ikke sidelengs, men langs bakken. Han gir 100% og litt til i hver eneste kamp, en overlegen kaptein og en rollemodell for alle unge Hammers.

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

GM: Foruten den siste kampen på Upton Park så vil jeg si seieren over Ipswich i semifinalen i Play Off-sluttspillet. Par dager fri fra skolen for å reise ned med faren min, og da lyden gikk i taket når min medskotte, Christian Dailly satte den inn, er en lyd og følelse som vil leve med meg for alltid. Alle på skolen min var Man Utd fans. De feiret hvert år etter å ha vunnet titler og nesten alt av trofeér, mens jeg måtte feire det å komme til sluttspillet (i kampen om opprykk) Jeg ville ikke endret det for noe!

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

GM: Dette er når man bor i Aberdeenshire skinner gjennom, det pleide det å være Man Utd. Å vokse opp rundt «Man Utd-fans» og lytte til dem hver helg var åsaken til det. Senere tok min far broren min og meg med i bilen og kjørte oss ned til England og tilbake noen ganger i løpet av sesongen. Dette kun for at vi kunne se våre helter, mens de (manu-fansene) spilte sine Pro Evo eller Champ manager dataspill, slik det ofte var før i tiden! Nå er det Spurs, av åpenbare grunner.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

GM: Jeg våkner på en buss ca 5-6 om morgene etter å ha forlatt mitt ydmyke hjem klokken 16.30 dagen før. Møter opp med gutta til frokost klokka 8 og deretter bærer det i vei to våre Hammers Chat båter i 12-tiden ca. Blir der, går på kamp, deretter tilbake til båtene, Til slutt vil du vanligvis finne oss i pubben «Bat and ball» med en «baby guiness» (ingen guiness i den, men velkommen til å bli med oss for en). Så er det midnattbussen tilbake til Aberdeen hvis jeg ikke blir stoppet for å være for full og synger Antonio mens jeg er i køen – men det er en historie for en annen dag!

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

GM: Ville ikke flytte, hatet det. De tok bort en tilkobling jeg hadde med familiemedlemmene, den banen var spesiell for oss alle. Men jeg ble sugd inn på reservasjonssenteret, spenningen vokste og for å være ærlig, jeg likte det ikke. Men, jeg ble vant til det da sesongen utviklet seg. Jeg tror klubben har gjort positive endringer i løpet av sommeren for oss sesongkort innehavere. Og hvis fotballen forbedrer seg så vel som atmosfæren, vil jeg anta at vi oppdager potensialet til stedet. Begge er store HVIS, men krysser fingrene.

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

GM: FA Cup, hver eneste dag. Jeg ville til og med tatt Ligacup’en over 4. plass. Å se Noble løfte pokalen ville vært en drøm.

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

GM: James Ward Prowse, helt utrolig ballspiller. Carroll ville slikket seg rundt munnen hvis vi hadde ett frispark – hvor som helst på motstanderens banehalvdel – med Prowse som frisparktaker. Og Kelechi Iheanacho, skuffet over at vi ikke signerte ham. Jeg kan se hvorfor vi forlot ham for å kunne få Hernandez inn, men  jeg tror han vil bøtte innpå med mål om et par sesonger. De to spillerne er unge, men med tilstrekkelig erfaring for sin alder slik at jeg tror de begge vil bli fantastiske spillere.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

GM: Jeg vil si 9. plass. For meg er målet øvre halvdel og ta cup’ene seriøst. Du trenger litt flaks i turneringene, enten det er med trekningen (ikke noe vi har att flaks med de siste årene) eller en dommeravgjørelse …. noe… Men så lenge Slaven stiller med sterkt mannskap og tar dem alvorlig, vil jeg være en lykkelig Hammer!

 

Stor takk til Geo Mackie! Vi elsker det du gjør med Hammers Chat, stå på videre!

Twitter: @redhammer8 / @hammers_chat  YouTube: Hammers Chat  Webside: Hammers Chat

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar