10 kjappe med Holly Worthington

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en ny serie med korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til seriestart vil vi spørre en ny West Ham relatert personlighet eller nettside de 10 samme spørsmålene og presentere svarene for dere her på våre nettsider. Håper dere vil like den nye serien! I dag har vi pratet med Holly Worthington, programleder for West Ham TV!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

HW: Jeg heter Holly. Jeg er programleder for West Ham TV, en forfatter og Twitter-avhengig. (red.anm Og vi legger til, Miss England Finalist)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

HW: Jeg ble forelsket i fotball i en ung alder, jeg begynte raskt å følge alle lagene, inkludert West Ham selvfølgelig. Atmosfæren på West Ham er som ingen andre, og det føles virkelig som en familie for meg nå. Det, og min West Ham supporter kjæreste, som sikkert ville forkastet meg hvis jeg støttet noen annen klubb, haha!

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

HW: Min favoritt hammer må være Antonio. Han er en fin fyr, tar seg ikke selv på alvor og har hjulpet oss mange ganger når vi har slitt. Det og hans feiringer, selvfølgelig!

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

HW: Den beste kampen jeg noensinne har sett er den siste kampen på Upton Park. Atmosfæren var uvirkelig, det var konstant sang fra start til slutt og på toppen av det hele kom vi bakfra for så å slå Man United 3-2. En perfekt avslutning!

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

HW: Mitt mest forhatte lag må være Spurs. Dessverre er noen av mine beste venner Spurs-tilhengere, men jeg antar at du må holde med venner gjennom tykt og tynt, haha!

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

HW: Jeg har vært heldig nok til å gjøre opptak for West Ham TV før mange av kampene i fjor, så det var helt klart annerledes! En vanlig kampdag for meg inkluderer turen fra Stratford, en rask tur på stadionet på forhånd, en pai og en kopp te med om lag 50 melkebeger i den. Jeg liker å komme dit tidlig også hvis jeg kan, for å se oppvarmingen og prate med andre fans.

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

HW: Kontroversielt, jeg liker virkelig London Stadium. Jeg tror vi måtte ta steget for å få West Ham til neste nivå. Det sier seg selv at den første sesongen ikke var ideell, men jeg regner med at laget har slått seg til ro nå, og alt kommer til å falle på plass. Upton Park er absolutt savnet, men jeg håper 2017/18 sesongen vil markere en ny (og vellykket) begynnelse! Når fansen har laget lyd, har London stadion vært helt summende, så jeg er spent på å se hvordan det ser ut som denne sesongen. Vinnende resultater vil definitivt skape mer positive følelser!

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

HW: 4. plass i ligaen! For meg er dette sesongen vi må bevise oss selv som seriøse utfordrere, slik at vi i neste overgangsvindu kan få inn de store signeringene. Vi har plasseringen, vi har stadion og fans, vi trenger bare appellen til spillere som vil spille for en «topp» klubb. Å havne blant topp 5 ville definitivt oppnådd dette!

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

HW: Jeg ville signert en annen angriper på grunn av skadessituasjonen med Carroll og Sakho, men jeg tror det blir vanskelig å få en anstendig angriper som er villig til å være andre valg. Midtbanespiller Badou N’Diaye ser interessant ut for meg, da han har sagt at han vil spille i Premier League og synes å ha en god skuddfot. Men med mindre flere spillere ville styrket stallen, vil jeg holde fast på det vi har for nå.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

HW: Min spådom for 2017/18 sesongen er at vi havner på 7. plass. Vi har gjort noen gode signeringer, vi ser ambisiøse ut og jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan fullføre i topp 7 eller 8 denne sesongen! COME ON YOU IRONS!

 

Stor takk til Holly Worthington!

Twitter: @hollseey  Blog: hollseey.com

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar