10 kjappe med Kevin Slade

[Click HERE for English version!]

“10 Kjappe” er en ny serie med korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til seriestart vil vi spørre en ny West Ham relatert personlighet eller nettside de 10 samme spørsmålene og presentere svarene for dere her på våre nettsider. Håper dere vil like den nye serien! Først ut er Kevin Slade fra online fanzine Sex, Drugs & Carlton Cole!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

KS: Kevin Slade fra online fanzine Sex, Drugs & Carlton Cole (grunnlagt av Dave Walker og meg selv), og co-vert for West Ham Way Radio-showet på Phoenix 98.0fm hver onsdag fra kl. 20.00-21.00 (Norsk tid)! (Radio-showet “West Ham Way” finner du også på www.phoenixfm.com og som podkast, red.anm)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

KS: Det renner i blodet på Slade-familien. Vi er født og oppvokst som “Eastenders”. Min Farmor og Farfar var fra Lime House og pleide å stå på den gamle “Chicken Run” mange år før min far, og før jeg i det hele tatt var født. Min far begynte å ta meg med i 92/93 sesongen, og det var da livstidsdommen min startet! Øst London er den mest karismatiske og romantiske delen av London – mye historie her … Og West Ham United er hjertet og sjelen til “East End”.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

KS: Julian Dicks. Han er uttrykket for hva denne klubben står for – hjerte, lidenskap, sjel og kjemping. Han var en naturlig født leder og en ekte fighter. Jeg hadde navnet hans og nummeret på baksiden av hvert eneste West Ham-drakt fra 1993 helt til han ble pensjonert pga. skade. Nummer 3 har blitt litt av et lykke-nummer for meg i løpet av årene! Han ga alt til denne klubben som spiller, og han var den spilleren jeg selv ønsket å være og jeg så opp til som et barn. Selv nesten 20 år senere tror jeg ikke vi har hatt en bedre kaptein i klubben siden han…

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

KS: Det er noen som skiller seg ut … Bradford hjemme er et opplagt valg når vi var 4-2 nede og vant kampen 5-4, Manchester United borte i 2001 da vi slo dem ut av FA Cup er en annen. Men kampen som jeg aldri vil glemme var 24. februar 1997, under lysene på Boleyn Ground, mot Tottenham da vi slo dem 4-3. Alt var mot oss da vi kjempet for livet for å unngå nedrykk … været var forferdelig – kraftig regn og sterk kuling. Tilskuere ofret ikke været en tanke da dette var slik en viktig kamp for oss. Det var virkelig ingenting som slo en kveldskamp på Boleyn Ground! Dicksy nettet 2 og Hartson og Kitson scoret begge på deres hjemmedebut etter at vi nettopp hadde signert dem. Det var en kamp jeg aldri vil glemme og jeg husker deb fortsatt som om det var i går. Den siste sesongen på Boleyn Ground produserte også noen spesielle øyeblikk…

SH: Hvilket lag “hater du” mest?

KS: Det er enkelt! Det står mellom Chelsea og Tottenham. Men Tottenham er ett hestehode foran… Fra fansen til vaktene til spillerne. Hele fotballklubben fra topp til bunn har dette nivået av arroganse som jeg bare ikke kan takle. Og den største vitsen er at de aldri vinner noe som helst, jeg har dermed ingen anelse om hvorfor de føler at de har rett til å være så arrogante! Mine verste opplevelser på en bortedag har vært på White Hart Lane. Jeg kan bare ikke fordra stedet, folket og klubben.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

KS: Pre-match ritualenet finner sted på West Ham Way pre match Events (grunnlagt og opprettet av Dave, Ex, & Mark Ward) på East Ham-arbeiderklubben ved Boleyn Road, Upton Park. Det er egentlig ikke noe annet sted å gå før en kamp. For £25 får du gratis øl, en Q&A samt bilder med en ex-spiller, utlodning, sammen med mange andre gode West Ham United-relaterte godbiter. Gutta har gjort en fantastisk jobb i fjor og neste sesong kommer til å bli enda bedre!

Jeg pleier å gå på kamp etter disse arrangementene halv full! Start som du mener å fortsette, som de sier ;-)

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

KS: Etter 25 år med å være en sesongkortinnehaver har jeg ikke sett noe annet enn 2 nedrykk og middelmådighet. Det er neppe noe å rope om. Jeg savner Boleyn Ground like mye som alle andre, men for å kunne gå videre til det neste nivået i dagens fotball, for å konkurrere, trengte vi desperat flyttingen til London stadion. Er jeg glad for hvordan det ser ut? Jeg ville lyve hvis jeg sa ja. Jeg tror mye mer kan gjøres med den for å gjøre at det ser mer ut som “hjemme”. Forhåpentligvis kan vi i nær fremtid kjøpe den og gjøre det vi vil med den. Det er ikke et fotballstadion for øyeblikket, det er en idrettsstadion med en fotballbane. Når det er sagt, atmosfæren mot Chelsea i cup’en og Spurs under lysene var helt utrolig.

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

KS: Uten tvil vil jeg gjerne se oss løfte FA Cup trofeet. Du kan ikke plassere en 4. plass i et troféskap og du vil ikke ha en dag på Wembley ved å fullføre på 4. plass. FA Cup er den mest historiske turneringen i engelsk fotball, og hvert barn drømmer / drømte om å se sine helter vinne den turneringen. Vi var så nærme i 2006, og jeg har aldri vært så nedfor etter en kamp. Å ikke vinne den finalen såret meg mye mer enn hva å ikke få en 4. plass noen gang vil gjøre!

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

KS: Det har vært et glimrende vindu for oss så langt, men jeg vil gjerne se en annen spiss komme inn og kanskje en annen angripende midtbanespiller for å dekke for Lanzini. Jeg tror Andre Gray ville være en anstendig back-up til Chicharito, og han vil også blende inn med våre nåværende alternativer på topp. Wilshire ville også vært et godt tilskudd forutsatt at han holder seg skadefri.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

KS: Jeg vil gjerne tro at vi vil få en topp 10 plasserin den kommende sesongen med en anstendig plassering i cup’en. Klubber rundt oss styrker også, så det blir ikke lett. Vi har hatt en sesong for å tilvenne oss London stadion nå, så jeg ville være fornøyd med det. Roma ble ikke bygget på en dag, men jeg tror vi er på rett vei til å styrke klubben og konkurrere på et høyere nivå nå.

 

Takk til Kevin Slade fra Sex, Drugs & Carlton Cole.

Twitter: @S_D_C_C  Facebook: @SexDrugsAndCarltonColeOfficial
YouTube: Sex, Drugs & Carlton Cole  Instagram: sex_drugs_carlton_cole

0
0

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar