10 kjappe med Luke Hearn

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en ny serie med korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til seriestart spør vi en ny West Ham relatert personlighet eller nettside de 10 samme spørsmålene og presenterer svarene for dere her på våre nettsider. Håper dere liker den nye serien! I dag har vi pratet med Luke Hearn, en av «The Three Hammers»!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

LH: Hei, jeg er Luke fra «The Three Hammers». «The Three Hammers» er en YouTube-kanal der vi gjør forhånds omtaler og vurderer West Ham-kamper. I tillegg til å kjøre en ukentlig podcast som er et veldig populært show blant West Ham-fans. (Abonner  påThe Three Hammers sin YouTube kanal her!)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

LH: Jeg støtter West Ham fordi jeg ikke hadde noe valg, lol. Jeg bodde i Canning Town og kommer fra en stor familie av West Ham fans. West Ham er mer enn bare en klubb til meg, det er mer en religion. Jeg kan ikke forestille meg en verden uten West Ham.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

LH: Det er bare en mann for meg (Husk jeg er 32). Det er Paulo Di Canio; Mannen er en gud. Han var min helt, mesmeriske ferdigheter og fantastiske mål. Et sant geni og et mesterverk av en fotballspiller.

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

LH: Spurs borte. Jeg tror du vet hvilken kamp jeg snakker om. 3-0 til West Ham på White Hart Lane. Utrolig, atmosfæren den dagen var fantastisk. Ikke bare var det en god forestilling, men vi opplevde en av de beste målene som har blitt scoret i Premier League av en West Ham-spiller. Ravel Morrison plukket opp ballen på midtstreken, danset seg gjennom Spurs-forsvaret for så å score et absolutt nydelig mål.

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

LH: Jeg tror som en West Ham-fan er det skrevet at du må hate Spurs. Dermed er det uten tvil det laget jeg hater mest. Deres fans er så virkelighetsfjerne og arrogante, det er herlig å slå dem. De hevder alltid at vi er deres cupfinale, men vennligst tro meg, deres fans liker det oppgjøret like mye som vi gjør.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

LH: Jeg vil ikke si at jeg har noe ritual som sådan. Når jeg reiser fra Benfleet, får jeg ikke tid til å gå til puben på forhånd osv. Men, jeg elsker å kjenne på atmosfæren før en kamp selvfølgelig.

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

LH: London Stadium for meg er en «Fantastisk Bygning», men det er ikke en fotballstadion. Hvis jeg skal se på en konsert eller friidrett så ja, da er det et utrolig sted. Jeg liker den ikke som en fotballstadion derimot. Med mindre vi blir tatt over på et tidspunkt og stadion blir helt revet ut, slik at de kan de designe tribunene bedre for å komme nærmere banen. Jeg tror det vil ta lang tid for å bli glad i stedet.

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

LH: Jeg ville elsket begge, lol. Men spørsmålet er enten eller, så selv om FA Cup er utrolig, og minnene vil levd med meg for alltid; I dagens fotball er en fjerde plassering der du må være for å komme nå toppen og tiltrekke de beste spillerne. Tenk bare hvor vi kunne vært som en klubb hvis den siste sesongen på Upton Park hadde kvalifisert oss til Champions League. Å se slike som Barca, Real og Juventus på London Stadium ville vært utrolig.

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

LH: Jeg skal gjøre dette realistisk, da det ellers ville vært Ronaldo og Messi. Jeg vil gjerne se Jack Wilshere komme inn. Han er en massiv West Ham-fan og  ville bragt skikkelig klasse til midtbanen vår, HVIS vi kunne holdt ham skadefri. En annen spiss ville også vært hyggelig, men jeg skal gå for en annen vri her. Den beste signeringen for meg ville vært å få Lanzini på en solid langtidskontrakt og holde ham glad. Han er fremtiden for West Ham, vi må bygge et lag rundt ham.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

LH: Hvis vi starter godt i de 10 første kampene, tror jeg vi kan ha en sterk sesong og virkelig være en utfordrer for de 8 beste plassene. Jeg vil gjerne se oss gjøre det bra i en av cup’ene, muligens komme til kvart- / semifinalen. Jeg tror Hernandez vil score 15+ mål. Jeg kan også se Lanzini virkelig presse på fra start, og ende med 10 mål. Sesongens flopp ….. Snodgrass. Årets Hammer …. Lanzini.

 

Tusen takk til Mr. Luke!

Twitter: @The3Hammers  YouTube: The Three Hammers  Facebook: @the3hammers

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar