10 kjappe med Mark «The Ribman» Gevaux

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til den nye sesongen starter, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. I dag har vi en skikkelig godbit for deg, nemlig «The Ribman of West Ham United», Mark Gevaux.

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

MG: Jeg heter Mark Gevaux, MEN jeg er bedre kjent som «The Ribman». Og nå, siden jeg har servert tusenvis av West Ham-fans på hjemmekampene – «The Ribman of West Ham» – noe jeg elsker.

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

MG: Jeg holder med West Ham fordi jeg vokste opp i en West Ham-supporter familie – min far, mine onkler og tanter, min Bestemor og jeg tror i all hemmelighet, også min mor, lol.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

MG: Jeg har ikke en favoritt West Ham spiller gjennom tidene. Jeg har en lang liste som inkluderer spillere som Bobby Moore, Billy Bonds, Alan Devonshire og Paulo Di Canio. Som jeg sa, det er en lang liste. MEN hvis jeg må velge en, vil jeg gå for Julian Dicks – Å ha en Julian Dicks på ditt lag, ja da har du hjertet i laget – Absolutt LEGENDE!

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

MG: Den beste kampen jeg har vært på var sannsynligvis første gang jeg dro til den nye Wembley stadion for å se oss vinne opprykksfinalen mot Blackpool – HVILKEN DAG! Ja, det finnes bedre kamper, men noen ganger handler det om mer enn det. COYI

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

MG: Når vi sier at vi hater lag, tenker jeg alltid at spøken har gått for langt – jeg elsker å spøke med andre lag – spesielt Tottenham og Millwall, men for meg er det kun det det er- MORO!

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

MG: Mitt pre-match ritual har endret seg siden jeg ble «The Ribman of West Ham» – Men om vi er inne i en tøff periode eller vi virkelig trenger en seier,  da vil jeg gå og kjøpe meg en ny lykke-lue – jeg har ganske mange luer fra sist år kan du si, hahaha!

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

MG: Jeg mener flyttingen til London Stadium var en modig avgjørelse – jeg kan se begge sider og det er aldri lett å flytte. Men jeg tror helt ærlig at pengene som kommer inn i fotballen for øyeblikket ville betydd at om en 10 års tid eller så, hadde blitt svelget og forbigått av klubber som vi ville vurdert små i dag – Jeg tror altså at vi trengte å gjøre det for å holde tritt med det moderne spillet – og jeg elsker faktisk stadion når vi rocker den – etter Tottenham-kampen føltes stedet som hjemme! COYI

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

MG: Jeg prøver å få til et veddemål om topp 6 og en cupseier, så jeg sier BEGGE!

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

MG: HVIS jeg kunne signert to flere spillere? Jeg tror jeg nå ville begynt å bringe våre ungdommer igjennom – vi har noen fremragende talenter, og det ville være flott å se dem begynne å få sin sjanse.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

MG: Mine spådommer for den kommende sesongen er at vi skal fullføre over Tottenham og Hernandez skal score 20 mål med en fin FA Cup som går til hele veien til finalen.

 

Tusen takk Mark, og vi håper virkelig vi finner spådommene dine riktige når vi kommer til slutten av mai ’18!

Twitter: @theribman  Instagram: @theribman  Webside: theribman.co.uk

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar