10 kjappe med Ryan Archer

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag frem til den nye sesongen sparkes i gang, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. I dag har vi pratet med Ryan Archer fra West Ham Fan TV!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

RA: Mitt navn er Ryan Archer, jeg er født og oppvokst i East End of London. Jeg er også stolt av å være en del av den raskt voksende YouTube-kanalen West Ham Fan TV. Hvis du liker å høre åpne og ærlige meninger om klubben vi elsker, så sørg for at du abonnerer på vår YouTube-kanal …. du kan også finne oss på Twitter og Facebook. (Abonner på West Ham Fan TV’s YouTube-kanal her!)

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

RA: Å være født i Mile End og oppvokst i Canning Town gir deg ikke noe valg egentlig, det var bare en klubb for meg. Noen av mine venner holdt med andre klubber som Arsenal, Liverpool og Man Utd, men de fleste av oss holdt med West Ham. Jeg vil aldri glemme den første gangen jeg gikk for å se en kampe på Boleyn Ground. Det var 13. februar 1995, vi spilte mot Everton under lysene. Jeg kan fortsatt huske til den dag i dag lyden fra publikum da Tony Cottee satte oss i føringen 1-0. Fra det sekundet var jeg hekta og har gått på kamp helt siden. Jeg elsker bare alt med klubben. Vi går gjennom hver eneste følelse sammen som fans, men en ting med oss er – vi holder alltid med klubben, både gjennom de gode og dårlige tider …..

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

RA: Jeg har aldri sett Billy Bonds spille, men jeg elsker bare alt ved den mannen. Hans lidenskap, hans engasjement og hans kjærlighet til West Ham. Han er definitivt Mr. West Ham i mine øyne. Men min favoritt Hammer i min tid som supporter, er Julian Dicks, av samme grunner som Billy Bonds egentlig. Han var skikkelig West Ham, han hadde hjertet utenpå drakten og ga alt på banen for laget, og spesielt fansen. Jeg pleide alltid å barbere håret mitt og rive av kragen på skjorten min for å være som min helt Dicksy …

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

RA: Det er så mange å velge mellom iopp gjennomårene ….. å slå Man Utd bort i FA-cupen da Di canio scoret vinneren var spesielt. Enhver seier over dine Londons rivaler, spesielt spurs er alltid bra, med 3-0-seieren på «the lane» i 2013 som en av de beste. Men bare for atmosfæren og lidenskapen, må det være den siste kampen på Boleyn Ground. Den hadde alt, og jeg gikk gjennom hver eneste følelse i løpet av 90 minutter. Og for så å vinne kampen på måten vi gjorde, slo Man Utd 3-2, var virkelig «the West Ham way». Disse minnene vil bli hos meg for alltid, jeg er så glad jeg kan si at jeg var der den kvelden ……

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

RA: Dette er et enkelt valg for meg, det vil alltid være Tottenham. Jeg hater bare alt om klubben egentlig. Jeg hater å gå til «the lane». Det er en av de verste stedene å komme til og fra, og jeg hater bare arrogansen til de fleste av deres fans. Du skulle tro de vant ligaen hver sesong slik fansen deres holder på, men når de i realiteten har snublet to ganger i de siste 2 sesongene. Noe som oppsummerer dem egentlig.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

RA: Jeg liker alltid å komme til Stratford noen timer før avspark. Jeg møter kompisene mine på puben for et par drinker og slapper av før den lange spaserturen til stadion fra Stratford High Street. Etter kampen – seier, tap eller uavgjort – filmer vi alltid «Fan Cams» hvor fansen stopper opp og deler sine tanker om kampen (noe som kan være veldig underholdende til tider). Deretter går vi tilbake til vårt studio for å filme «Post match pint». Det er et show hvor jeg og resten av guttene sitter rundt et bord med en pint for å diskutere resultatet i kampen.

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

RA: Hør, Boleyn Ground vil alltid være hjemme for meg. Jeg har minner som vil bli hos meg for alltid, men i dagens kamp for å vokse som en klubb måtte vi gjøre flyttingen. Det var vanskelig å tilpasse seg i starten på grunn av alle problemene i begynnelsen. Det føltes ikke som hjemme, men i løpet av sesongen begynte det å føle mer  som West Ham, og jeg vet at klubben har noen planer om å få det til å føles som hjemme over de neste sesongene. Jeg tror en av hovedgrunnene til at vi begynner å tiltrekke oss toppspillere, er nettopp på grunn av stadion. Forhåpentligvis kan vi allerede denne sesongen begynne å gjøre det til en festning og virkelig gjøre den om til vårt hjem.

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

RA: Selv om jeg ville elsket å se West Ham i Champions League må det bli FA Cup for meg…. Vi var så nær å vinne den i 2006, og den dagen hjemsøker meg enda. Det har vært 37 år siden vi sist vant den, og for en klubb som vår er det for lenge. FA Cupen er den beste turneringen i verden. Å vinne FA-cupen på Wembley og se spillerne våre i parade med troféet foran fansen vår ville vært utrolig. Det gir meg gåsehud bare jeg tenker på det nå…… håper virkelig jeg kommer til å få se det i livet mitt.

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

RA: Vi har hatt noen utrolige overganger så langt i dette vinduet. Det jeg liker med alle disse signeringene er at de ikke er her som stallfyll. De er alle her for å forsterke startelleveren. Jeg synes det er åpenbart vi få inn en til angriper og jeg tror Andre Gray ville vært perfekt for oss. Vi trenger også en annen kreativ midtbanespiller. Alternativet med å ta Jack Wilshere på lån fra arsenal, eller til og med signere ham, er noe klubben virkelig burde presset igjennom. På en god dag er en skadefri Jack Wilshere en av de beste midtbanespillerne i ligaen. Men det er den eneste risikoen, vil han holde seg skadefri…….?

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

RA: Hvis vi kan få en god start og få de nye signeringene i gang, ser jeg ikke hvorfor vi ikke kan presse på mot en topp 8 plassering denne sesongen. Med alle spillerne vi har, som gir oss mange forskjellige muligheter denne sesongen, kan vi slå en del lag både hjemme og borte. Men lagene rundt oss forsterker de også,  noe som vil gjøre det vanskelig å bryte inn i de topp 8. Spillerne må prestere uke etter uke for å hjelpe oss med å oppnå det. Jeg vil også gjerne se oss ta cup’ene seriøst og forhåpentligvis kan vi få en dag ute på Wembley i en av finalen denne sesongen.

 

Stor takk til Ryan, det har vært en glede! Og vær så snill, ikke glem å ABONNERE på WHUFTV på YouTube!

Twitter: @ryan84archer / @WestHamFanTV  Facebook: @westhamfantv  YouTube: West Ham Fan TV

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar