10 kjappe med Sammy McNess

[Click HERE for English version!]

«10 Kjappe» er en serie korte intervjuer her på scandinavianhammers.com. Hver dag til frem den nye sesongen sparkes i gang, spør vi en ny West Ham-relatert personlighet eller nettsted de samme 10 spørsmålene og presenterer svarene for deg her på vår nettside. Det er en glede å si at i dag har vi Sammy McNess med oss for å svare på de 10 spørsmålene!

SH: Til de som ikke vet, hvem er du?

SM: Jeg er Sammy McNess, profesjonell bokser, tidligere Team GB-medlem og massiv West Ham-fan! Sesongkort innehaver.

SH: Hvorfor holder du med West Ham?

SM: Jeg holder med West Ham fordi jeg vokste opp i Øst-London og det var mitt lokale lag.

SH: Hvem er din favoritt Hammer gjennom tidene?

SM: Min favorittspiller gjennomtidene er Paolo Di Canio!

SH: Hva er den beste West Ham-kampen du har sett?

SM: Den beste West Ham-kampen jeg noensinne har vært på er den siste kampen på Upton Park da vi slo Manchester United 3-2.

SH: Hvilket lag «hater du» mest?

SM: Laget jeg hater mest er Tottenham.

SH: Har du noen pre-match ritualer og hvordan ser en kampdag ut for deg?

SM: Jeg har ingen kampdags ritualer, men jeg liker å komme til setet mitt minst 15 minutter før kampen sparkes i gang.

SH: Hva er dine tanker om London Stadion og flyttingen generelt?

SM: Jeg tror å flytte til London stadion er et skritt i riktig retning for oss, selv om jeg elsket Upton Park. Jeg tror vi så glimt av hva stadion kan være mot Chelsea og Tottenham. Vi må bare gi det litt tid til å tilvenne oss!

SH: 4. plass i ligaen eller FA Cup tittel?

SM: FA Cup tittel!

SH: Hvis du kunne signert 2 flere spillere til West Ham, hvem ville det vært?

SM: Hvis jeg kunne signert 2 flere spillere ville det vært Jack Wilshere og en annen spiss.

SH: Hva er dine spådommer for 17/18 sesongen?

SM: Jeg spår at vi ender blant de 8 beste i serien. Og forhåpentligvis komme langt i en av cup’ene.

 

Takk til Sammy McNess for deltakelsen! Scandinavian Hammers ønsker deg lykke med din boksekarriere!

Twitter: @Sammcness

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar