18/9: Everton – West Ham

Goodison Park 18. september kl. 15.15: Everton – West Ham United

Ny bortekamp venter West Ham søndag ettermiddag da Rice & co tar turen til Goodison Park for å møte gamleklubben til David Moyes, Everton. Både Everton og West Ham har fått en vanskelig start på sesongen og klubbene står med fire poeng hver etter seks spilte kamper. Forrige sesong endte tilsvarende oppgjør med 1-0 seier til West Ham etter scoring av Angelo Ogbonna.

Everton klarte å berge plassen i Premier League med et nødskrik forrige sesong og Frank Lampard har fått bruke sommerens overgangsvindu til å forberede denne sesongen. Ut gikk Richarlison til Tottenham for en stor pengesum mens Dele Alli også er gått på llån etter at han fikk svært begrenset med spilletid i Everton.

Inn denne sommeren har kommet Conor Coady (lån fra Wolves), James Tarkowski (Burnley), Dwight McNeil (Burnley), Ruben Vinagre (lån fra Sporting Lisboa), Amadou Onana (Lile), Neal Maupay (Brighton), Idrissa Gana Gueye (PSG) og James Garner fra Manchester United.

På skadelista har Everton størst problemer på keeperplassen. Jordan Pickford spilte en fantastisk kamp mot Liverpool for to uker siden, men pådro seg også en strekkskade som vil holde han ute av spill de neste ukene og det er ventet at Asmir Begovic vil starte mot West Ham. Dominic Calvert-Levin har vært ute lenge med en kneskade, men er tilbake i kamptroppen mot West Ham. Det samme er tilfelle med midtbanespilleren Abdoulaye Doucoure.

West Ham kommer fra bortekamp mot Silkeborg på torsdag, en kamp som var veldig variabel. Mye var bra mot Silkeborg, blant annet var Declan Rice svært dominerende frem til Moyes bestemte seg for å hvile kapteinen. I tillegg fikk vi se en kanonscoring fra Scamacce, en livlig Cornet og scoring fra Dawson.

West Ham player ratings vs Viborg: The great Maxwell Cornet gives you a  glimpse of what's to come – texttospeech

Det er vanskelig å spå hvordan Moyes vil komponere laget på søndag. De eneste som er ute med skade er Aguerd og Johnson. Vi tipper på følgende startellever: Fabianski – Coufal, Zouma, Kehrer, Cresswell – Rice, Soucek – Bowen, Paqueta, Cornet – Antonio. Her er det selvsagt mange som banker på for en startplass, blant annet Fornals, Emerson, Downes, Benrahma. Lanzini, Dawson og Scamacca.

Dette er siste kamp før det er landskamppause og det hadde vært veldig gledelig om West Ham kunne ta med seg et godt resultat inn i den pausen. Vi krysser fingrene for at det blir en bra dag sett med West Ham-øyne på Goodison søndag. Come on you Irons!

Legg igjen en kommentar