Adrian erstatter på plass!

Det tok ikke lang tid etter annonseringen av at Adrian forlater klubben før ny keeper var på plass. En spanjol ut, en ny spanjol inn. West Ham har i dag bekreftet at de har signert den spanske målvakten Roberto på en to-års kontrakt, med opsjon på ytterligere ett år.

Den erfarne 33-åringen vil slutte seg til West Ham 1. juli, etter at kontrakten med La Liga-klubben Espanyol utløper. Roberto, som har spilt mer enn 300 senior kamper i Spania, Portugal og Hellas, vunnet seks trofeer og spilt i UEFA Champions League, gleder seg til en ny utfordring med Hammers. Vi ønsker Roberto velkommen!

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Kommentarer

  1. Remy Kongsvoll

    Tror dette er en brukbar backup keeper. Mye erfaring, samtidig som jeg tror han ikke har forventninger om å kapre 1 plassen. Håper bare lønna er fornuftig også. Er ofte veldig dyrt med gamle spillere

Legg igjen en kommentar