Andriy Yarmolenko er West Ham-spiller

Bilderesultat for Andriy yarmolenko west ham

Ukrainske Andriy Yarmolenko går fra Borussia Dortmund til West Ham

Onsdag ble det klart at Andriy Yarmolenko har signert en fire-års kontrakt med West Ham. Overgangssummen skal ligge på 17,5 mill pund.

Fakta om Yarmolenko er at han har 68 A-landskamper for Ukraina og på disse kampene har han notert seg for 29 scoringer. Han er altså en offensiv spillertype og han trives best i en offensiv kantrolle eller som spiss. Det siste året har han spilt for den tyske Bundesliga-klubben Borussia Dortmund, men oppholdet i Tyskland ble ikke helt som Andriy hadde ønsket og han måtte innfinne seg med å sitte en del av tiden på innbytterbenken. Et øyeblikk som vil bli husket fra hans tid i Borussia Dortmund er imidlertid en fantastisk scoring i Champions League mot Tottenham. Akkurat det bør gjøre at han har skaffet seg en liten stjerne hos West Ham-fansen allerede før han har tatt det første sparket på ballen i West Ham-drakt.

Før oppholdet i Tyskland spilte Yarmolenko hele 10 sesonger i Dynamo Kiev hvor han scoret hele 99 mål på 228 kamper. Det er med andre ord en målfarlig spiller West Ham nå har sikret seg og forhåpentligvis vil han få ut sitt potensiale i Premier League med West Ham. Yarmolenko er 28 år og bør ha mange gode sesonger foran seg.

Scandinavian Hammers ønsker Andriy Yarmolenko velkommen til West Ham og lykke til allerede i sin første sesong med London-klubben.

Legg igjen en kommentar