Carabao Cup 3. runde: Man Utd – West Ham

Carabao Cup 3. runde Old Trafford 22. september kl. 20.45: Manchester United – West Ham United

Kun tre dager etter den dramatiske kampen på London Stadium møtes West Ham og Manchester United på nytt, denne gang i Carabao Cup, eller ligacupen som den helst kalles. Ettersom begge klubbene er med i en av europacupene så kommer de først inn i ligacupens tredje runde, i motsetning til øvrige Premier League-klubber som starter i andre runde. Forrige sesong møttes de også i cupen på Old Trafford. Den gang var det FA cupens femte runde og hjemmelaget vant 1-0 etter ekstraomganger.

Det er nå fire hele sesonger siden Manchester United sist vant et trofe så de vil nok svært gjerne gå videre fra denne runden for å kunne kjempe om ligacup-tittelen utover i sesongen. Det betyr nok likevel ikke at de ikke vil gjøre endringer på laget som startet på London Stadium sist søndag.

Med Champions League forrige uke og ny runde i den turneringen igjen om en uke vil det nok tvinge seg frem en del endringer til onsdagens kamp. Spillere som Eric Bailly, Victor Lindeløf, Juan Mata, Anthony Martial, Diogo Dalot, Jadon Sancho, Namanja Matic og Danny van de Beek kan få muligheten til å vise seg frem fra start da ingen av dem var i startelleveren på søndag. I tillegg er det nærliggende å tro at Jesse Lingard spiller fra start etter å ha kommet inn og blitt matchvinner sist.

West Ham viste veldig mye positivt på søndag og kunne fort fått med seg poeng. Hvordan David Moyes vil komponere laget som entrer gresset på Old Trafford onsdag kveld er ikke helt enkelt å forutsi, men det kan nå være duket for Areolas debut som sisteskanse for West Ham. Ryan Fredericks spilte mot Dinamo Zagreb sist og gjorde en meget god figur. Det er gode muligheter for at Fredericks starter også nå, enten på høyreback eller høyere på banen. Fredericks har enorm fart og kan bli verdifull i dette oppgjøret. Arthur Masuaku er også spilleklar og kanskje vil han ta plass på venstreback og dermed gi Aaron Cresswell verdifull hvile.

Fulham FC - West Ham Matchday Preview

Angelo Ogbonna og Kurt Zouma var meget solide på søndag og mange tror de to vil være førstevalgene til Moyes i midtforsvaret fremover. Issa Diop og Craig Dawson kan bli valgt til å starte i ligacupkampen, spesielt med tanke på at det er seriekamp igjen allerede på lørdag. Declan Rice og Tomas Soucek har startet samtlige kamper så langt, i tillegg til at de har spilt flere landskamper, og det blir interessant å se hva Moyes velger å gjøre denne gang. Både Manuel Lanzini, Mark Noble og Alex Kral kan bekle de defensive midtbanerollene så det vil overraske om ikke minst en av Rice / Soucek hviles på onsdag.

Lengre fremme på banen er det også hard kamp om plassene på laget. Benrahma, Fornals, Bowen og Antonio har vært foretrukket når alle fire er spilleberettiget. Michail Antonio var ute med karantene i helgen, men er spilleklar igjen nå. Sannsynligvis starter Antonio på onsdag og forhåpentligvis skaper han også alvorlige problemer for Manchester Uniteds forsvarsrekke. Andrey Yarmolenko og Nikola Vlasic vil også få spilletid, men om de starter gjenstår å se.

Andriy Yarmolenko: Shandong Luneng want to sign West Ham forward | Football  News | Sky Sports

Ingen av de to lagene har noen store skadeproblemer. Det blir spennende å se hvordan kampen utarter seg og det vil være veldig morsomt om West Ham er med i trekningen av 4. runde noen dager senere. Kampen sendes for øvrig direkte på Viasat 4. Come on you Irons!

Legg igjen en kommentar