Carabao Cup 3. runde

LINER Stadium 27. sept kl. 20.45: Carabao Cup 3. runde, Lincoln City – West Ham United

West Ham gjør sin inntreden i Carabao Cup (ligacupen) onsdag kveld da de møter Lincoln City i 3. runde. Forrige sesong ble det exit for West Ham i nettopp 3. runde mot Blackburn etter straffesparkkonkurranse mens Lincoln kom seg til 4. runde for andre gang i klubbens historie.

Lincoln spiller i Division One (nivå 3) og har åpnet sesongen på de jevne med 12 poeng på åtte kamper. I helgen tapte de 1-2 mot topplaget Portsmouth.

Til onsdagens kamp er spissene Ben House og Tyler Walker ute med skader, mens i forsvarsrekka har Lewis Montsma vært ute hele høstsesongen så langt.

West Ham vil her stille med mange av de som startet Europa League kampen forrige uke. Det betyr at Lukasz Fabianski igjen står i mål mens spillere som Mavropanos, Ogbonna, Kehrer, Fornals, Benrahma, Kudus, Ings og Cornet sikkert vil spille hele eller deler av kampen. Aaron Cresswell måtte ut med skade mot den serbiske motstanderen og var ikke i troppen på søndag. Han er nok mest sannsynlig ikke med her heller.

For første gang vil West Ham her spille i den nye blå tredjedrakten og dersom det skulle stå uavgjort etter ordinær tid vil kampen gå direkte til straffesparkkonkurranse.

West Ham 23/24 Adults 3rd Shirt

Vi krysser fingrene for at West Ham tar seg til 4. runde uten skader eller andre problemer og at kampen vil bli spilt som planlagt til tross for at metereologene spår et skikkelig uvær denne onsdagen. Come on you Irons!

Legg igjen en kommentar