Carroll og Reid ute med langtidsskader

Andy Carroll og Winston Reid har dessverre fått tilbakefall på sine skader fra vårsesongen

Når det var så mange positive nyheter rundt West Ham i form av solide spillerforsterkninger på vei inn i troppen kom det torsdag en real nedtur i form av to nye skadefravær. Både Andy Carroll og Winston Reid har vært skadeplaget i flere sesonger og vært ute av spill i kortere og lengre tid, men begge var nå på god vei tilbake i godt gammelt slag og deltok på klubbens treningsleir i Sveits. Carroll spilte også søndagens treningskamp hvor han forøvrig scoret ett av West Hams mål. Det er derfor svært beklagelig at de har fått tilbakefall på sine skadeproblemer.

Klubbens medisinske apparat har besluttet at de to reiser tilbake til England og får behandling der. Carroll sliter med ankelen og vil gjennomgå en liten operasjon mens Reid har en hevelse i kneet og også han vil måtte legge seg på operasjonsbordet. Det er ventet at begge vil være ute i minst tre måneder.

Vi ønsker dem selvsagt lykke til med rehabiliteringen og gleder oss til de er tilbake i spill forhåpentligvis rundt oktober – november måned.

Legg igjen en kommentar