Chelsea – West Ham 2-1

West Ham startet første omgang bra, og presset høyt første 10-15 minuttene. Deretter slo Chelsea tilbake, og presset West Ham lenger og lenger bakover. Etter 20 minutt ropte Chelsea på straffe, men ble blankt avvist av dommer Anthony Taylor. Straffesituasjonen var nok tvilsom, og Reid var heldig at han ikke ble avblåst mot Oscar.

Etter 35 minutt måtte Ayew ut med skade, noe som sannsyligvis setter ham på sidelinjen de neste 4 ukene. Tore kom inn for Ayew. West Ham var heldige som kom seg til pause med 0-0.

2 omgang startet katastofalt. Antonio laget straffet etter 1 minutt. 1-0 Chelsea. Chelsea fortsatte å kjøre kampen, og Bilic byttet inn Byram mot Antonio, noe som ga mye mer kontroll på høgrebacken. Payet kom også inn for Nordtveit, men fortsatt klarte vi ikke å ta over banespillet. Likevel klarte vi å score, da Collins viste fightervilje på en corner. 1-1.

Det så lenge ut til at vi skulle klare å stå imot, men i 89 minutt scorte Costa, 2-1. Vi hadde noen store sjanser rett etterpå, men kampen ebbet ut, og vi tapte 2-1.