Chelsea – West Ham 2-1

West Ham startet første omgang bra, og presset høyt første 10-15 minuttene. Deretter slo Chelsea tilbake, og presset West Ham lenger og lenger bakover. Etter 20 minutt ropte Chelsea på straffe, men ble blankt avvist av dommer Anthony Taylor. Straffesituasjonen var nok tvilsom, og Reid var heldig at han ikke ble avblåst mot Oscar.

Etter 35 minutt måtte Ayew ut med skade, noe som sannsyligvis setter ham på sidelinjen de neste 4 ukene. Tore kom inn for Ayew. West Ham var heldige som kom seg til pause med 0-0.

2 omgang startet katastofalt. Antonio laget straffet etter 1 minutt. 1-0 Chelsea. Chelsea fortsatte å kjøre kampen, og Bilic byttet inn Byram mot Antonio, noe som ga mye mer kontroll på høgrebacken. Payet kom også inn for Nordtveit, men fortsatt klarte vi ikke å ta over banespillet. Likevel klarte vi å score, da Collins viste fightervilje på en corner. 1-1.

Det så lenge ut til at vi skulle klare å stå imot, men i 89 minutt scorte Costa, 2-1. Vi hadde noen store sjanser rett etterpå, men kampen ebbet ut, og vi tapte 2-1.

0
0

Kommentarer

 1. Per T Andersen

  Fortjent tap selv om matchvinner burde vært utvist. Skuffende at vi ikke skaper noe før de siste 20 minuttene. Store problemer i de bakre rekker desverre og kreativitet framover var totalt fraværende før Payet kom inn.

  0
  0
 2. Benny Magnusson

  Etter skaden på Ayew skulle Bilic satt inn Byram og flytta Antonio opp! Da hadde Chelski hatt litt mer forsvar å tenke på, og kampen kunne sett bedre ut for vår del.

  0
  0
 3. Georg Grongstad

  Det ene poenget var det det vi gikk for og således var vi meget nærme på en meget svak dag. Våre nyankomne beviste vel at vi IKKE har styrket laget med tanke på topp 6.
  Men laget vil nok få mere energi når Payet spillet mer, får håpe vi reiser oss kjapt på torsdag.
  Meget fornøyd med hjemmesiden, mulighet for poengbørs og greier og flotte referat. Keep them coming.

  0
  0

Legg igjen en kommentar