Darren Randolph er tilbake i West Ham

Det er nå klart at West Hams tidligere keeper Darren Randolph er tilbake i klubben han forlot for 2,5 år siden til fordel for Middlesbrough. Denne gang har han signert en kontrakt med West Ham som strekker seg 3,5 år frem i tid.

Randolph har gjort sine saker bra i Middlesbrough hvor han blant annet ble kåret til klubbens beste spiller og var med på sesongens lag i Championship 2019. Han har også beholdt sin plass på det irske landslaget og er nå oppe i 42 landskamper.

Med Lukasz Fabianski igjen ute med skade (en skade som forøvrig ikke skal være verre enn at han vil være tilbake om et par uker) og hvor reservekeeper Roberto har vært direkte svak har David Martin, som opprinnelig var tenkt som tredjekeeper, fått fem kamper i Premier League. Martin har på ingen måte gjort noen dårlig figur, men var uheldig mot Sheffield United sist da hans svake utspill dessverre ble direkte matchavgjørende. Darren Randolph er nok derfor opprinnelig tenkt som klubbens nye andrekeeper, men forhåpentligvis er han spilleklar førstkommende helg ettersom Fabianski da definitivt ikke vil spille den kampen.

Sist gang Darren Randolph var i West Ham var han nok først tenkt som reserve for Adrian, men i perioder var han førstekeeper og han fikk totalt 28 førstelagskamper for West Ham fra 2015 til 2017. Randolph ble faktisk historisk da han spilte både historiens siste kamp på Upton Park (3-2 seieren mot Manchester United) og den historiske første kampen på London Stadium (3-0 seieren mot Domzale i Europaligaen).

Scandinavian Hammers ønsker selvsagt Darren Randolph velkommen tilbake i West Ham og ønsker han lykke til i sin andre periode i klubben.

 

Legg igjen en kommentar