David Moyes er ferdig i West Ham

Bilderesultat for David Moyes west ham

I dag ble det bekreftet at David Moyes ikke fortsetter som manager i West Ham.

Moyes ble ansatt i november da Slaven Bilic fikk sparken og han hadde kontrakt ut den nettopp avsluttede sesongen. Moyes’ primære oppgave var å unngå nedrykk for West Ham. Målet ble nådd med to serierunder igjen å spille og til slutt ble marginen ned til nedrykksplass hele 9 poeng.

Som West Ham-manager oppnådde Moyes 9 seire, 10 uavgjorte og 12 tap i alle turneringer. Laget leverte en solid blanding av gode og mindre gode prestasjoner hvor hjemmetapet mot Burnley trolig vil stå igjen som sesongens desiderte bunn-nivå, mens det er vanskelig å komme unna hjemmeseieren mot Chelsea blant oppturene (den siste ukas seire mot Leicester og Everton rager selvsagt også høyt).

Støtteappartet til Moyes har bestått av Stuart Pearce, Billy McKinlay og Alan Irvine. Ingen av de tre blir heller å finne på West Hams treningsfelt når sesongoppkjøringen starter i begynnelsen av juli.

Det blir svært spennende å se hvem som blir klubbens nye manager. I klubbens offisielle melding sies det at de er ute etter en «high calibre figure» som skal ta klubben fremover i tråd med ambisjonene. Hva som ligger i dette er selvsagt vanskelig å spå, men det som er sikkert er at spekulasjonene vil florere i tiden frem til den nye manageren er på plass.

Scandinavian Hammers takker selvsagt David Moyes og hans støtteapparat for at de berget klubben fra nedrykk. Vi ser samtidig med forventing frem til hvem som tar over «verdens mest attraktive jobb».

Legg igjen en kommentar