Deadline day med flere overganger

Overgangsvinduet stengte i kveld for Premier League-klubbene og til tross for stor aktivitet i West Ham-leiren tidligere i sommer skjedde det overganger også den siste dagen.

Den spanske spissen Lucas Perez ble kjøpt fra Arsenal for 4 millioner pund. Perez er 29 år og har vært Arsenal eiendom siden 2016. Den siste sesongen har han vært utlånt til Deportivo La Coruna i Spania hvor han scoret 8 mål på 35 kamper. I tillegg noterte han seg for mange målgivende pasninger i Spania og han kan vise seg å være et knallgodt kjøp til en meget rimelig pris i dagens marked. Som spiller kan Perez både spille som toppspiss og i en litt dypere rolle. Han er en annen spisstype enn de som finnes i troppen til West Ham allerede og gir manager Pellegrini flere alternativer å spille på offensivt. Vi ser frem til å se Lucas Perez i West Ham-drakt.

Bilderesultat for carlos sanchez west ham
Rett før overgangsvinduet stengte ble også midtbanespilleren Carlos Sanchez signert. Sanchez er landslagsspiller for Columbia og spilte i sommerens VM, hvor han forøvrig var uheldig og pådro seg rødt kort tidlig i første kamp. Totalt har 32-åringen 88 landskamper. Han kommer nå sist fra et opphold i spanske Espanyol hvor han var lånt ut fra Fiorentina. Han har tidligere spilt Premier League fotball for Aston Villa (2014 – 2016) og vil bidra til enda større konkurranse om plassene på West Hams midtbane.

Bilderesultat for domingos quina west ham
Det siste som skjedde med West Ham-troppen torsdag var at den unge midtbanejuvelen Domingos Quina ble solgt til Watford. Dette kom som en overraskelse da en eventuell overgang for Quina var ventet å bli i form av en låneavtale. Quina har vært sentral på de aldersbestemte landslagene til Portugal og var ansett som en av landets aller mest lovende spillere. Han debuterte for West Hams førstelag i den historiske første kampen på London Stadium i 2016. Det er synd han ikke fikk muligheten til å vise sitt store talent fullt ut i West Ham-drakta. Vi ønsker selvsagt Domingos Quina lykke til videre i karrieren.

Legg igjen en kommentar