Fellestur 21.04-24.04: West Ham United – Everton

Som helt sikkert mange har sett på forumet og Facebook arrangerer Scandinavian Hammers fellestur til hjemmekampen mot Everton 22.04. Foreløpig har vi litt over 30 påmeldte. Dette er de som har vist interesse gjennom forum, billettråd eller tråd i Facebook gruppen. Vi bruker en del av sesongkortene til turen, i tillegg til noen private sesongkort.  I tillegg håper vi(og tror vi) på å få en avtale med klubben på ytterligere billetter.  Dette håper vi avklares raskt. Inntil det er avklart tør vi ikke ta imot flere påmeldinger(der vi kan garantere billett). Imidlertid ønsker jeg å vite om interesserte så om du ønsker tur, send en mail til: erik@scandinavianhammers.com

Program for turen: Det er vanskelig å lage et program før kamptidspunktet er helt spikret. Tv kamper er enda ikke annonsert. Dvs. at kampen kan bli spilt fredag kveld, lørdag, søndag eller i verste fall mandag kveld. Programmet avhenger av dette. Allikevel kan vi grov-skissere ett program. Det blir en kveld med felles sosial samling.  Her vil vi forsøke å få et eget område på pub i Stratford område(såkalt function room). Spilles kampen lørdag kl. 15 håper vi at det arrangeres pre-match event på EHWMSC. Dette arrangeres av The West Ham Way og koster 30 pund, per person (inkluderer drikke). Mark Ward er vert og det inviteres tidligere spillere. Har stor tro på at det vil bli bra om det arrangeres!   EHWMSC ligger ved Upton Park, og det settes opp busser til Stratford.  Kanskje får vi også får med oss en annen kamp i Championsship, eller lavere nivå i løpet av helgen.

Vi oppfordrer deltagerne til å bestille hotell selv i Stratford. 4/5 i styret i supporterklubben skal være med på turen og er booket inn på Premier Inn i Stratford.  Scandinavian Hammers kan også booke hotell, da må vi vite om du vil ha rom alene eller dele. Dele rom blir billigere.  Vi som arrangør forventer at de som melder seg på fellestur ønsker å delta på denne helgen som en del av et fellesskap(og ikke kun er påmeldt for fotballbilletten).

Vi håper å kunne utvide turen med flere deltagere, og vil straks det er mulig åpne opp for det!

Leder i Scandinavian Hammers, Erik T. Dammen, stiller på turen som «reiseleder», og det er også en glede å ha nesten hele styret på plass.

 

På vegne av Scandinavian Hammers

Erik T. Dammen

Legg igjen en kommentar