Fellestur til Stratford og London Stadium med Scandinavian Hammers 30.09-03.10

Supportercup 2016

Scandinavian Hammers har gleden av å ønske velkommen til den første fellesturen til vårt nye hjem i Queen Elizabeth Olympic Park. Vi tar imot Middlesbrough lørdag 01.10 og denne kampen kan du oppleve sammen med likesinnede fra Scandinavian Hammers.

Reiseledere på turen blir Erik T. Dammen (leder i supporterklubben) og Jostein Stensrud Køhn (nestleder i supporterklubben). Det vil være et tak på 30 personer til turen inkludert reiseledere. Dvs. 28 ledige plasser og det er førstemann til mølla. Vi bor sentralt i Stratford ved kjøpesenteret Westfield, mest sannsynlig på Premier Inn. Mer sentralt i forhold til vår nye hjemmebane kommer vi ikke. Det vil være et stort fokus på det sosiale og at alle skal føle seg som en del av en gruppe som er sammen på tur. Program for turen blir følgende (et enda mer detaljert program vil foreligge nærmere turen):

Fredag 30.09 kl. 20:00: Felles middag hvor alle får muligheten til å bli godt kjent. Middagen er inkludert i prisen for turen. Vi finner en pub i Stratford-området hvor avslutter kvelden.

Lørdag 01.10 kl. 11:00: Vi møtes på pub for å «varme opp» litt før kampen.

15:00: Kick Off West Ham – Middlesbrough (kamptidspunkt kan bli flyttet).

Vi samles på avtalt pub etter kamp og koser oss utover kvelden, forhåpentligvis etter 3. poeng!

Søndag 02.10: Vi legger opp en liten pubrunde i Stratford eller områder i nærheten. Blir litt kjent i våre nye omgivelser.

Tidspunkt for kampen kan bli flyttet. Det samme gjelder kampdag. Dette blir ikke klart før tv selskapene har plukket ut sine kamper. Om West Ham kommer til gruppespillet i Europe League vil kampen trolig bli flyttet til søndag.

Pris for turen per pers i NOK som inkluderer overnatting, kampbillett og middag fredag:

Innkvartering i dobbel/twin room:                                       2.500,-

Innkvartering i enkeltrom (eget dobbeltrom):       3.500,-

Påmelding ved mail til erik@scandinavianhammers.com. Skriv hva slags rom du ønsker. Er dere to som skal reise sammen og vil dele rom så si ifra om det. Vi setter forøvrig sammen romkonstellasjoner. Betaling gjøres ved påmelding til Scandinavian Hammers kontonr: 6012 06 30833. Svenske medlemmer betaler inn til Svensk konto: 267-4422 etter dagsaktuell kurs. Danske medlemmer betaler inn til dansk kontonr. 0723-867-479 etter dagsaktuell kurs. Betalingen vil være ikke-refunderbar da vi vil booke rom fortløpende til enhver tid beste pris ved hotellet. De beste prisene er «non refundeble» og må betales ved booking. Evt. overskudd fra supporteren tilfaller naturligvis supporterklubben. Det ligger en forventning hos oss som arrangør at deltagerne på fellestur ønsker å være med på det programmet som settes opp.

Hvis du vil booke og betale overnatting selv på Premier Inn Stratford er det anledning for dette. Ved å benytte denne muligheten kan man velge booking med kanseleringsmulighet eller få hotellet sin beste pris på bookingtidspunktet gjennom saver rates som må betales med en gang og ikke er refunderbar. Ta i så fall kontakt med erik@scandinavianhammers.com Spørsmål til turen kan også rettes til sammen mailadresse.

 

Velkommen til tur med Scandinavian Hammers!

 

Med vennlig hilsen

Scandinavian Hammers ved reiseledere Erik T. Dammen og Jostein Stensrud Køhn

0
0

Legg igjen en kommentar