Fellestur West Ham – Crystal Palace

Fellestur  helgen  1-3 april: West Ham United – Crystal Palace

 

Vil du være med til Boleyn Ground en siste gang sammen med Scandinavian Hammers? Scandinavian Hammers har fått garanti fra klubben om billetter til denne kampen.  Turen legges opp slik at dere selv bestiller fly og hotell. Jeg, som turansvarlig i klubben, blir med og organiserer det sosiale opplegget. Grunnen til at det ikke blir hotell på stadion er at de desverre ikke har kapasitet. Vi kan bli en potensielt stor gruppe og da er det vanskelig å finne og organisere på et annet  hotell til en grei pris.

Jeg vil legge opp et program med klokkeslett så du alltid vet hvor du møte Scandinavian Hammers. Selv om ikke alle bor på samme sted skal vi føle at vi er en del av en gjeng på tur sammen. Fullstendig program kommer når vi vet tidspunkt for kampen.

Jeg kommer selv til å bo i Romford på Premier Inn, en 8 minutters togtur fra Stratford. Fellesopplegg vil være i Romford, Stratford eller området Upton Park.  Jeg kan melde om meget hyggelige hotellpriser i Romford nå. Har nettopp booket tre netter til 135 pund. Kan anbefale www.premierinn.com eller www.travellodge.co.uk  Hyggelig hvis flere vil på i Romford, men Stratford eller andre steder er selvfølgelig også veldig aktuelt for en del vil jeg tro.

Du betaler kun for fotballbillett, pris på dette avhenger av hvor vi får plasser og hvilken priskategori denne kamper får, men vil ligge mellom 45-80 pund pr. billett. Anbefaler alle som melder seg på å logge inn og følge med på egen tråd under turforumet. Det vil være en begrensing på plasser som vi foreløpig setter til 50.

Påmelding sendes til:

e_dammen@hotmail.com

Spørsmål om turen, hotell, bosted også videre kan sendes til samme mailadresse.

 

Velkommen på tur,

Scandinavian Hammers v/turansvarlig

Erik T. Dammen

0
0

Kommentarer

 1. Tor-Arne Andreassen

  :good:

  0
  0
 2. Odd Smith

  Hva heter hotellet som du har booket inn på? :scratch:

  0
  0
 3. Erik Thoresen Dammen

  Premier Inn Romford Central.

  0
  0

Legg igjen en kommentar