Ferietid hos West Ham

Det er sommerferie i Premier League og det er noen kjennetegn ved denne perioden som kommer hvert eneste år:

Spillerne har en velfortjent ferie før sesongoppkjøringen igjen starter i begynnelsen av juli. Noen spillere er imidlertid opptatt med landskamper denne uka. For West Hams del gjelder det Darren Randolph (Irland), Håvard Nordtveit, Martin Samuelsen, Jose Fonte (Portugal), Aaron Cresswell (England), Robert Snodgrass (Skottland), Edimilson Fernandes (Sveits), Enner Valencia (Ecuador) og Manuel Lanzini (Argentina).

Alle venter på at terminlista for den kommende sesongen skal offentliggjøres. Det skjer onsdag 14. juni og det er som vanlig stor spenning knyttet til hvem West Ham skal møte i åpningsrunden 12. – 14. august. Det som er sikkert denne gang er at West Ham starter med bortekamp ettersom London Stadium skal benyttes til VM i friidrett første halvdel av august.

Hvordan de nye draktene vil se ut opptar veldig mange. Den nye bortedrakta er lansert, i en sjelden sort utgave (se bilde over). Den nye hjemmedrakta er ennå ikke offisielt lansert, men det har begynt å lekke bilder fra utsalgssteder i andre verdensdeler. Så langt ser fansen ut til å gi de nye draktene en blandet mottakelse.

«Silly season» er en betegnelse for alle rykter som florerer om mulige spilleroverganger foran den kommende sesongen. Som vanlig er West Ham en av de klubbene som blir hyppigst nevnt i forbindelse med mulige nye spillere og ettersom klubben også denne sommeren har uttrykt at en spiss står øverst på ønskelisten er det spillere i den posisjonen som oftest blir koblet. Noen av de mest spennende overgangsryktene så langt er unge Kelechi Iheanacho som har slitt med spilletid i Manchester City den siste sesongen. I tillegg er Olivier Giroud nevnt den siste uka og den franske landslagsspissen er selvsagt en klasseangriper. Han er heller ikke fornøyd med den spilletiden han har fått i Arsenal den siste sesongen og skal av den grunn være interessert i å flytte på seg. Den siste spissen som er linket til West Ham er nigerianske Henry Onyekuru. Han er 20 år og spiller i dag i belgiske KAS Eupen hvor han scoret 20 mål sist sesong. De siste ryktene går ut på at Onyekuru skal på medisinsk sjekk hos West Ham denne uka, men husk det er «silly season». Den engelske landslagskeeperen Joe Hart er også blitt linket til West Ham, mens mange mener at klubben er godt nok dekket med Adrian i den posisjonen. Til slutt gjentar vi at den solide høyrebacken Pablo Zabaleta allerede er klar for West Ham og spiller med trøye nummer 5 kommende sesong.

Fortsatt god sommer alle West Ham-venner!

Legg igjen en kommentar