Flagget debuterer!

Den våkne seer la kanskje merke til et stort flott flagg som hang ved siden av den ene storskjermen inne på London Stadium i går.Det var det nye flagget vårt som gjorde sin etterlengtede kampdebut. Resultatet ble ikke slik vi håpet, men flagget vakte oppmerksomhet. Foruten å få mye tid på TV skjermen i går, så ble det klart lagt merke til inne på stadion også.

Flagget ble til da West Ham åpnet opp for mulighet til å ha med flagg/banner som overskred den tidligere grensen på 2m x 2m. Vårt flagg er over 5mx3m og er med det et av de største på London Stadium. West Ham Supporters’ Service oppbevarer flagget for oss mellom kampene, og vil henge dette opp til hver hjemmekamp! Håper flere andre supportergrupperinger henger seg på, slik at vi får pyntet opp den grå betongen med massevis av flagg i våre vakre farger.

Via vår egen Twitterkonto – @ScandHammers – fikk vi tilsendt opp til flere bilder fra supportere som var tilstede på kampen. Ønsker herved å dele et lite utvalg av disse med dere.

  

 

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar