Forum regler

Regler for bruk av Forum på Scandinavian Hammers

Du kan ikke poste innlegg som inneholder:
* Noe som tilrettelegger for, forherliger eller oppfordrer til brudd av norsk lov.
* Krenkende, hetsende eller injurierende utsagn.
* Personangrep, trakassering eller trusler.
* Tråder og innlegg som kun opprettes til latterliggjøring av noen tillates ikke. Innlegg med bruk av virkemidler som latterliggjøring, utstrakt bruk av sarkasme og spissformulering vil bli vurdert slettet. Dette for å opprettholde en god tone på forumet.
* Innlegg som inneholder diskriminerende eller hatefullt innhold
* Innlegg som sporer av debatten kan bli slettet. Det vil ikke tillates at en tråd ender opp med en diskusjon om hvordan man skal diskutere. Føler du at du ser overtramp så rapporter til moderatorer som vil vurdere aktuelle grep.

Øvrige regler:
* Innlegg som sporer av debatten kan bli slettet.
* Tråder som passer bedre i et annet underforum, flyttes.
* Tråder kan i noen tilfeller bli stengt dersom moderator har ryddet for regelbrudd gjentatte ganger i løpet av kort tid. Dette vil bli vurdert fra gang til gang.
* Vi forbeholder oss retten til å slette/endre innlegg vi vurderer at bryter med reglene, eller som har innhold Scandinavian Hammers ikke ønsker å assosieres med. Dette forbeholdet skal ikke oppfattes som at Scandinavian Hammers har godkjent alle meldinger som ikke har blitt slettet. Dersom du ser et innlegg du mener bør slettes/redigeres, så kan du ta kontakt med oss på webmaster@scandinavianhammers.com
* Vi forbeholder oss retten til å utestenge personer som ikke følger reglene over. Brukere som er utestengt fra forumet har ikke lov til å opprette nye kontoer. Vi oppfordrer dere ellers til å være høflige, vise god folkeskikk, og opptre lignende som dere ville gjort i diskusjoner ansikt til ansikt.
* Respekter moderatorene. De er her for å holde orden i forumet, ikke for å skremme dere vekk. Stenges eller ryddes en tråd, har dette en grunn. Hetsing og uthenging av moderatorer/admin kan føre til utestengelse uten varsel.


Fullt navn

Vi ønsker at alle brukere er registrert med fullt navn. Dersom du ikke har lagt inn fullt navn i din profil, så kan moderator endre dette uten varsel til fullt navn.

Sletting
Man kan ikke forvente at innlegg eller tråder vil bli slettet av admin/moderator senere dersom man skulle angre postingen, men en melding tilwebmaster@scandinavianhammers.com med kort info om hva som ønskes endret vil bli vurdert i hvert tilfelle.

Rettigheter
Scandinavian Hammers diskusjonsforum er tilgjengelig kun for medlemmer. Deltagerne er selv ansvarlige for innholdet i innlegg de skriver. Scandinavian Hammers kan ikke garantere riktigheten i enkeltinnlegg, dette er brukernes eget ansvar. Vi går ut fra at brukeren har de nødvendige rettigheter til innlegg som postes hos oss.