Svar til: Sommer 2019

Forum Arkiv Diskusjonsforum Sommer 2019 Svar til: Sommer 2019

  Petter Ulriksen
  Deltaker
  none
  Såg kampen mellom Newcastle og West Ham United (bronsefinalen i Asia Trophy), og må si her var det en del samkjøringsproblemer vi må fort røske tak i om ikke dette skal ligne på den famøse sesongen til Fulham ifjor, der de hadde tømt klubbkassen i nykjøp og stod frem som en gjeng hodeløse høns.

  Det jeg mener, greitt, vi hadde ikke våres nye kanonsigneringer Fornals eller Haller, men vi hadde en «nysignering» i Yarmolenko, og sånn som det ble spilt der i noe som faktisk kan minne om noe å spille for (bronse er bronse) så var det begredelig til tider. Og, dette mot ett lag som allerede sliter med så mye rusk og rask, at hele kampen under ett må ha vert en vitaminboost for Newcastle å ikke se at de er helt ute å kjører. Noe vi kanskje bør se at vi er?

  Vel, siden dette er tråden på overganger sommer, så vil jeg påpeke det faktum at jeg mener det holder med å selge og kjøpe spillere for vår del. Nå skal dette laget skrues sammen og bli ett fryktet fort i kampen om topp 7 i PL, og kanskje en utfordrer i cup(ene) også.

  Jeg er 100% Pellegrini & Co

  There is only one United - Come on you irons!
  0
  0