Hvem blir årets supporter 2015/16?

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer igjen alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2015/16

Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en utfyllende og god innstilling om hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter. Komitéen vil legge vekt på supporteren som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs. en ildsjel som med sin kunnskap og innsats skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supporteren som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya og/eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående. Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat. Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90-sesongen.

Kåringen og utmerkelsen av Årets Supporter vil bli presentert under TV 2 Barclays Premier League HD sine sendinger i forbindelse med den siste ligarunden i mai. Tre finalister vil bli presentert en uke i forkant av dette.

 Årets jury består i år som i fjor av: Øyvind Alsaker (TV2), Anders Christensen (SBF) og Ray Tørnkvist (SBF)

Send deres innstilling av kandidat til: anders@supporterunionen.no. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten. 

Frist for innsending: Fredag 15. april.

Årets jury ser fram til å høre fra deg/dere, la oss bli imponert av deres kandidat.

Med vennlig hilsen

Anders Christensen, juryleder SBF

Legg igjen en kommentar