Informasjon fra styret

Det er spesielle og krevende dager vi nå står midt oppe i. I Skandinavia og resten av verden. Dette har naturligvis også noe følger for Scandinavian Hammers som jeg vil informere om her. I forrige uke ble vi enige om følgende til de som hadde fått tildelt og betalt sesongkort:

Hvis dagens Corona-situasjon er uendret til påske gjelder følgende:

De som har innbetalt for bruk av sesongkort vil få pengene refundert hvis:

– kampen blir avlyst eller

– kampen blir spilt for tomme tribuner eller

-man ikke kan reise uten å bryte bestemmelser eller påføre seg selv og andre fare eller stor ulempe (som karantene i England eller ved hjemkomst).

Siden dette ble skrevet er Premier League utsatt i første omgang til 04.04.20. Det vil være mulig og legge inn forespørsler på kamper fra 04.04, men det vil være usikkerhet knyttet til når, og om, disse kampene vil spilles. Scandinavian Hammers vil ikke formidle billetter som vil virke mot myndighetenes råd og retningslinjer.

Etter to styremøter i februar ble vi enige om at vi skulle arrangere fellestur i mai. Vi hadde fått lovnad om 30 billetter gjennom klubben til bortemøte med Manchester United.  Dette var vi stolte av og kunne tilby dere. Etter fortløpende vurderinger gjennom forrige uke, innså vi tilslutt at disse planene måtte skrinlegges. Vi håper vi kan tilby våre medlemmer fellestur i forbindelse med en bortekamp neste sesong.

Alt av sosiale samlinger settes på vent. Vi hadde planer om «pubkveld» oppfordring i hele Skandinavia til utvalgt kamp i mars/april. Supportercupen i juni er vi påmeldt, men vi gjør ikke noe aktivt ennå, i forhold til arrangementet. Vi er rett og slett på vent, i likhet med verden, på alt som innebærer å samles.

Heldigvis kan det allikevel være aktivitet i supporterklubben. I Styret jobbes det med nytt medlemsregister og system for kontingentinnbetaling. Vi jobber også med å lage mer innhold som ligger bak betalingsmur. Ønsker du å bidra med artikler, kommentarer ol. til nettsiden vår, ta kontakt med oss! webmaster@scandinavianhammers.com

Vil du bidra til kommende Bubbles?

Vil du være med på en stor Bubbles dugnad? Vi jobber nå med neste utgave. Til dette trenger vi bidrag! Ønsker du å være med å bidra, så setter vi stor pris på dette. I det som blir en fattig fotballvår, hadde det vært fantastisk om vi fikk levert et rikholdig Bubbles, med tidløst innhold til våre medlemmer ca. 01.05! Send bidrag til erik@scandinavianhammers.com. For evt. spm. ta kontakt med Erik på WA, Messenger eller SMS (99 61 96 98).

Ta vare på hverandre i en vanskelig tid!

 

Mvh

Scandinavian Hammers/

Styret

Kommentarer

  1. Eva Midttun

    Virkelig synd med fellestur, men da har vi noe og glede oss til neste sesong. Vi må vise respekt for det som skjer rundt oss i disse dager. Vi har ingen å miste 💙💜 Takk for informasjonen

  2. Arild Østbø
    Arild Østbø

    Har god tid til å starte arbeidet med nytt Bubbles for min del, og sette sammen stoff som kommer inn. Bare å hive seg rundt å skrive og sende til Erik Dammen! mvh Arild, design og layout på Bubbles

Legg igjen en kommentar