Intervju med Martin Samuelsen

I disse dager starter oppkjøringen til en ny lang sesong for West Ham og i den forbindelse har Scandinavian Hammers vært så heldige å få en prat med Martin Samuelsen. Martin har nå ett år bak seg som West Ham-spiller og 1. juni i år fikk han også sin velfortjente debut på det norske A-landslaget Laget startet treningene 1. juli på Chadwell Heath og reiste allerede 2. juli til USA på en 12 dagers treningsleir / turne.

Først og fremst tusen takk for at vi fikk lov til å ta en prat med deg Martin. Hvordan er livet som «Hammer» i London nå?

Det er morsomt å være en del av West Hams spillertropp og spesielt morsomt er det når klubben er på vei oppover som nå. Jeg merker godt at klubben er i utvikling. Vi har nettopp tilbakelagt en bra sesong sportslig, vi flytter inn på en ny stadion denne sommeren og det er i det hele tatt en positiv stemning rundt hele klubben.

Hva tenker du om pre-season som starter nå og hvor treningskampene også er like rundt hjørnet?

Jeg gleder meg til å komme i gang igjen. Første trening på Chadwell Heath 1. juli og deretter rett på USA-tur. Jeg vil vise for manager og øvrig trenerapparat at jeg er klar. De siste ukene har jeg trent litt med Haugesund FK i tillegg til fysiske økter og jeg føler at formen er god.

 Det var for øvrig siste treningsøkt på Chadwell Heath før klubben flytter til Rush Green som fast treningsbase. I tillegg til ny stadion så blir det da også en endring på treningsområdet. Fasilitetene på Rush Green skal også være et steg i retning av noe mer moderne og bedre for spillerne.

Hva slags forventninger har du til den nye sesongen?

Jeg føler at det er helt opp til meg selv hvordan sesongen vil utarte seg. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å få spille Premier League med West Ham. Når klubben også skal spille Europa League vil det naturlig nok være behov for en større gruppe spillere som spiller førstelagsfotball og det er et klart mål å få være en del av den spillergruppa.

Det skrives mye om utlån av unge spillere og du var jo selv på utlån en periode forrige sesong. Har du fått noen signaler om det kan være aktuelt denne sesongen?

Nei, det vet jeg ingen ting om ennå. Jeg hører jo også at det spekuleres i flere klubber som kan være interessert, men det velger jeg å ikke tenke over. Jeg vil først og fremst satse på å spille meg inn på West Hams førstelag.

Du har i sommer fått en norsk lagkamerat i Håvard Nordtveit. Han er jo i tillegg fra samme by i Norge som du er. Hva synes du om å få Håvard til klubben?

Jeg ble veldig glad da jeg fikk vite at han skulle til West Ham. Håvard er jo en helt i Haugesund etter sine gode prestasjoner på landslaget og i Bundesliga.

Kjenner du Håvard fra tidligere?

Jeg visste selvsagt godt hvem han var, men jeg kjente han ikke personlig. Jeg ser imidlertid frem til å bli bedre kjent med han i tiden som kommer.

Til alle som skal kjøpe seg West Ham-drakt med Samuelsen på ryggen – hvilket draktnummer vil du spille med neste sesong Martin?

Hehe, nei det vet jeg faktisk ikke ennå. Sesongens draktnummer vil ikke være klare før litt nærmere seriestart så om det blir det samme som forrige sesong (42) eller om det blir et annet nummer denne sesongen er foreløpig usikkert.

PS! Da anbefaler vi de som han tenkt til å ha nummer på neste sesongs offisielle drakt om å vente litt med å få trykket på det.

Hele intervjuet med Martin Samuelsen vil du kunne lese i høstens utgave av vårt medlemsblad Bubbles. Medlemsbladet publiseres til alle registrerte medlemmer av supporterklubben.

Legg igjen en kommentar