Jack Wilshere er klar for West Ham

Bilderesultat for jack wilshere west ham

Etter at ryktene har svirret en stund ble det mandag 9. juli offisielt bekreftet at Jack Wilshere har skrevet kontrakt for tre år med West Ham

Wilshere skrev kontrakt med Arsenal første gang i 2008 da han var 16 år. Etter at han var på utlån til Bolton de to første sesongene har han siden vært en sentral brikke på Arsenals midtbane. En periode var han mye skadeplaget og sesongen 2016/2017 var han på lån i Bournemouth for å komme tilbake i godt gammelt slag. Sist sesong spilte han 25 Premier League kamper for The Gunners og viste at han for alvor er tilbake.

Mange hadde ventet at Jack Wilshere ville være i den engelske landslagstroppen til sommerens fotball-VM, men han måtte sitte hjemme å se The Three Lions kjempe om tittelen. Foreløpig har han 34 A-landskamper for England og står med to scoringer for landslaget.

Etter fjorårssesongen utløp Wilsheres kontrakt med Arsenal og etter en prat med klubbens nye manager Emery ble det tidlig klart at spilleren ville prøve seg et annet sted enn på Emirates. I hard kamp med blant andre tyrkiske Fenerbache klarte West Ham til slutt å sikre seg underskriften til 26-åringen. Familien Wilshere er forøvrig West Ham-fans så det skal nok bli enkelt for den øvrige fansen på London Stadium å trykke Jack til sitt bryst. Han er en spiller som også lett blir populær blant fansen med sugende taklinger og et engasjement som smitter.

Vi i Scandinavian Hammers kan ikke se noe annet enn at det må være en fantastisk signering klubben her har gjort og at dette er den forsterkningen vi har etterlyst på sentral midtbaneplass. Jack Wilshere ønskes velkommen til West Ham United – Come on you Irons!!!

0
0

Legg igjen en kommentar