Jesse Lingard er klar for West Ham

Fredag kveld ble det offisielt at Jesse Lingard er West Ham-spiller resten av inneværende sesong. Lingard kommer på lån fra Manchester United hvor han har slitt med å få spilletid denne sesongen.

Da David Moyes  var manager på Old Trafford i 2013 så han et stort talent i den gang 20 år gamle Lingard 20 år. Han etablerte seg som fast inventar i førsteelleveren til Manchester United i sesongen 2015/2016 og var blant annet på banen i historiens siste kamp på Upton Park. Han har totalt 133 Premier League-kamper for Manchester United  hvor han har scoret totalt 18 mål. Et av høydepunktene i karrieren så langt var da han ble matchvinner i FA-cup finalen mot Crystal Palace i 2016. Han har også vært på utlån til forskjellige Championship-klubber før han etablerte seg i Premier League.

Selvom vi har sett ganske lite til Lingard på banen de siste par årene var han så sent som under VM i Russland i 2018 på banen i seks av Englands syv kamper. Han har totalt 24 landskamper og står med fire scoringer med «The Three Lions» på brystet.

Vi ønsker selvsagt Jesse Lingard velkommen til West Ham og håper han lykkes i claret &blue. Han signerte forøvrig nøyaktig ett år etter at West Ham hentet Tomas Soucek. Dersom Lingard kan bidra med noe i nærheten av det Soucek har gjort vil han definitivt bli betegnet som en suksess. Han får trøye nummer 11 i West Ham.

 

Legg igjen en kommentar