Jonathan Calleri endelig signert!

Jonathan Calleri er en spiller som har vært linket til oss lenge. Det ble tidlig sagt at han var klar, men at endelig bekreftelse lot vente på seg i påvente av arbeidstillatelse. Tiden gikk og Calleri ble plutselig linket til andre klubber igjen, blant annet Barcelona. Men nå er det offisielt bekreftet, Jonathan Calleri har signert for West Ham, done deal!

Calleri kommer på lån fra Club Deportivo Maldonado, og det er fortsatt ikke endelig avklart om det er opsjon på kjøp. Mye tyder på at det er en tilsvarende avtale som klubben gjorde da de hentet Lanzini fra Al Jazira i fjor. 

Den 22 årige spissen fra Argentina tilbrakte første halvdel av 2016 på lån hos São Paulo, hvor han scoret i debuten og hvor det ble totalt 17 kamper og 12 mål for unggutten. Selv om spilleren tilhører Deportivo Maldonado har det ikke blitt noen kamper for denne klubben, det har sin naturlig forklaring da han kom til klubben fra Boca Juniors 18 januar 2016, og ble direkte leid ut til São Paulo 19 januar 2016. Calleri var i Boca Juniors i halvannet år, fra juli 2014. Her hadde han gleden av å spille ved siden av en tidligere kjenning, Carlos Tevez. Det ble totalt 53 kamper, med 21 mål og 11 assists for Calleri i Boca. Hans senior karriere startet i CA All Boys Buenos Aires året før han gikk til Boca Juniors. Med andre ord er dette en meget spennende ung spiller som vi ikke vet helt hvordan vil hamle opp med spillet i Premier League.

Grunnet noen imponerende forestillinger for Boca Juniors og São Paulo har Calleri fått en plass på det argentinske U23 landslaget som deltar i sommer-OL 2016. Debuten for U23 laget fikk han 29 juli 2016 da Argentina U23 spilte uavgjort 0-0 mot Mexico U23 i en treningskamp.

Vi håper historien gjentar seg og at vi får en ny spiller som overrasker oss positivt, på samme måte som Lanzini gjorde når han kom i fjor.

 

Alexander Middleton

Born a hammer... halvt nordmann, halvt engelskmann med røtter fra Ilford. Vokst opp med sommerferie, påskeferie, juleferie og diverse hos besteforeldre i Ilford. West Ham kamp fast innslag på hver tur så lenge det var innafor sesong.. Come on you irons!

Legg igjen en kommentar