God jul og godt nyttår!

Jeg vil på veiene av styret få ønske våre medlemmer en riktig god jul, ett godt nyttår og ikke minst en god poengfangst i den viktige tiden vi går inn med kamper tett som hagl.

Supporterklubben har i 2016 vært igjennom ganske store endringer. Ny nettside kom på plass når den gamle kollapset i starten av året. Jeg kan ikke få fullrost og takket Remy Kongsvoll nok for den jobben han har gjort med www.scandinvavianhammers.com. Tore Søyland valgte og ikke stille til gjenvalg som leder og vi fikk dermed et lederskifte og endringer i resten av styret i supporterklubben på årsmøte i juni. En stor takk til som de som ikke tok gjenvalg, Tore(leder), Henning(web) og Lasse(nestleder), for den jobben dere har lagt ned for Scandinavianhammers i årene som har gått. Det nye styret, som skal være godt presentert tidligere i Bubbles og her på nettsiden, kom raskt i gang med arbeidet for supporterklubben og ble enige om noen prioriterte oppgaver vi ville jobbe med. Videreutvikling av nettside og Facebook gruppe, endring av logo, fellestur til ny stadion, et Bubbles i nytt format og omlegging til en årlig medlemskontingent var noe av det vi raskt tok tak i. Jeg er fornøyd med resultatene av det vi har jobbet med til nå, og ser frem mot å sette nye mål og prioriteringer sammen med styret i året som kommer.

Supporterklubben har opplevd en ganske stor vekst gjennom sommeren og høsten og vi er nå totalt 950 medlemmer. Det vil si ca. 120 nye medlemmer fra juni. Dette er både helt nye navn og folk som tidligere har vært medlem. Aktiviteten og engasjementet gjennom Facebook gruppen,  og nå også forumet som opplever en opptur igjen,  oppleves som stor. I desember har det vært arrangert julebord i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo(og pubtreff i Stockholm). Dette er initiativer som kommer fra medlemmer og som jeg virkelig ønsker velkommen! Mange vennskap er knyttet via denne typen arrangementer og fellesturer opp igjennom årene fra den spede begynnelse i 1988.  La oss fylle pubene fremover og kanskje er særlig fredag 06.01, 3. runde i FA cupen mot Manchester City en gyllen mulighet. Ta initiativ i ditt nærområdet.

Hva skal vi si om West Ham i år? Mye er sagt av dere på forumet og i Facebook gruppen. De fleste er nok enige i at vi har hatt en skuffende første del av sesongen. En svært skuffende exit fra Europa ligaen i kvalifiseringsrunde før gruppespillet og resultater og spill under forventing i ligaen. Bilic sliter med å sette formasjonen vår og det er vel nå greit å si at vi bommet på overgangsmarkedet i sommer. 6 kjærkommende poeng har det allikevel blitt i de siste 2 hjemmekampene, men det er lite som har tydet på at vi er helt friskmeldt i disse kampene. Allikevel, kanskje det kan være et vendepunkt?  Foran oss i romjulen står to lag som heller ikke har hatt noen god sesong, Swansea og Leicester. Det er lov og håpe på flere poeng hjem til øst-London! Personlig ønsker jeg å gi Slaven Bilic mer tid, og jeg forventer at vi får se en bedret utgave av West Ham i 2017. Jeg har også forståelse for de som mener han bør skiftes ut. Diskusjonen tar vi på vårt eminente forum, eller i gruppen vår på Facebook.

Med ønsker om god jul, et fantastisk West Ham år og stor aktivitet og engasjement i Scandinavian Hammers!

 

Erik Thoresen Dammen

Leder Scandinavian Hammers

Legg igjen en kommentar