Julekalender – 21. desember

Vi er kommet til luke nummer 21 og der finner vi Leon Aleksander Enstad Anglevik

1. Hvem er du?
Leon Aleksander Enstad Anglevik, Stavanger, 36 år.

2. Hva er ditt første minne om West Ham (hva gjorde deg oppmerksom på denne fantastiske klubben)?
Jeg er fra en familie som ikke bryr seg om fotball og da jeg i en alder av ca 7 år var på besøk hos et søskenbarn, så stod tv-en på og på skjermen rullet en dramatisk kamp som bølget frem og tilbake som et kroneksempel på the West Ham way. Hvem vi spilte mot den dagen husker jeg ikke, men jeg glemmer det aldri.

3. Hvorfor ble du West Ham-supporter? 
Jeg så på Goal etter skoletid like etter at vi hadde signert min favoritt Trevor Sinclair. Han scoret to mål i 2-2 oppgjøret mot Everton i sin første kamp og da ble West Ham min bane.

4. Hva er ditt beste West Ham-minne?
Mange nydelige minner, det beste er supporterturene jeg har vært på med Scandinavian Hammers. På min første tur fikk jeg kontakt med hedersmannen Trond Bjerke som tok meg under sine vinger og passet på meg helt fra flyplassen i Sandefjord og tilbake igjen. Topp tur, med en fantastisk kamp borte mot Chelsea hvor vi tok et ekstremt viktig poeng. Kampen endte 1-1.

5. Hvilken spiller er din favoritt West Ham-spiller gjennom tidene?
TrickyTrev Sinclair

6. Hvem er den morsomste spilleren du kan huske har spilt for West Ham?
Trevor Sinclair:) Jeg var også veldig begeistret for Yossi Benayoun. Og Payet. Kan virke som jeg har et godt øye til driblesterke slanger(minus Sinclair).

7. Hvor på tabellen ender West Ham denne sesongen?
Topp ti. Som vil være utrolig sterkt med tanke på traiwrecket som Moyes arvet. Vet at flere mener at hvem som helst sin tante Beate kunne fått dette til, så jeg er redd få forstår hvilken formidabel jobb han har gjort og gjør.

8. Hva er for deg den største skuffelsen du har opplevd som West Ham-supporter?
Cupfinalen 2006. 

9. Hvilken spiller kunne du ønske deg å se i West Ham-drakt? 
En skadefri Dean Ashton! 

10. Hva synes du om Scandinavian Hammers? Hva er bra og hva kan bli bedre / gjøres annerledes?
SH er meget bra og jeg er veldig takknemmlig for jobben dere gjør.

Legg igjen en kommentar