Julekalender – 23. desember

Så har vi kommet til lille julaften og bak dagens luke finner vi Karl-Gunnar Nyborg

1. Hvem er du?
Karl-Gunnar Nyborg, Bor på Jessheim, 34 år

2. Hva er ditt første minne om West Ham (hva gjorde deg oppmerksom på denne fantastiske klubben)?
Husker jo West Ham fra før jeg ble ihuga supporter. Men mine første minner må jeg si er av Julian Dicks! For en legende

3. Hvorfor ble du West Ham-supporter?
Jeg var en av de fotballnerdene som ikke hadde noe lag da jeg gikk på barneskolen, men jeg samla på engelske fotballdrakter, så kunne bytte fra Liverpool, Villa, West Ham drakt osv mellom hver trening! Men så signerte Di Canio for West Ham og leverte så til de grader!  Da fikk jeg ett ekstra øyet for West Ham og etterhvert så skjønte jeg at det MÅ bli mitt favorittlag.

4. Hva er ditt beste West Ham-minne?
Har jo kun sett de live 4 ganger dessverre så mitt beste minne må være opprykket fra Championship forrige gang! Også var det ekstremt morro og uvant og få så mye oppmerksomhet som vi alle fikk da Payet herja i drakta vår! 

5. Hvilken spiller er din favoritt West Ham-spiller gjennom tidene?
Andy Carroll og Paolo Di Canio

6. Hvem er den morsomste spilleren du kan huske har spilt for West Ham?
Alessandro Diamanti

7. Hvor på tabellen ender West Ham denne sesongen?
8 plass

8. Hva er for deg den største skuffelsen du har opplevd som West Ham-supporter?
At Slaven Bilic ikke klarte følge opp den fantastiske første sesongen som manager! Fantastisk type 

9. Hvilken spiller kunne du ønske deg å se i West Ham-drakt?
Sergio Ramos

10. Hva synes du om Scandinavian Hammers? Hva er bra og hva kan bli bedre / gjøres annerledes?
Har lite og utsette på Scandinavian Hammers! Trivelige folk, flotte turer og nå også podcast! Tommel opp

Legg igjen en kommentar