Julekalender – 7. desember

Bak luke nummer 7 i julekalenderen finner vi Trine Hagelund Larsen

 1. Hvem er du?
  Kort om meg.. Jeg heter Trine Hagelund Larsen, født og oppvokst i Lillestrøm. Akkurat rukket og bli 28 år, og har vært West Ham fan like lenge. Spiller fotball på fritiden og har samboer og ei jente på 2,5 år som også er claret and blue.

 2. Hva er ditt første minne om West Ham (hva gjorde deg oppmerksom på denne fantastiske klubben)?
  Pappa var så heldig å ha noen av West Ham spillerne på besøk i egen stue i 1975 da han var ca 10 år gammel. Blant annet Mervin Day og Kevin Lock. West Ham spilte treningskamp mot Lillestrøm på Åråsen. Jeg fikk se mange bilder fra den tiden da jeg var ung. Dette syntes jeg var utrolig kult. Jeg fikk også alltid West Ham drakt da pappa kom hjem fra jobbreiser. Jeg har en pappa som selv er ihuga West Ham supporter og valget ga seg selv. Eller.. Jeg hadde vel egentlig ikke så mye valg, heldigvis. Er det en ting jeg kan trekke frem som det beste som har skjedd meg er det at jeg ble West Ham supporter. Det har betydd ekstremt mye opp igjennom tiden, og jeg har fått oppleve ting som andre supportere i andre klubber bare kan drømme om.

  Første kampen jeg så live i London var West Ham – Newcastle i 2001. Målscorere var Don Hutchison, Paolo Di Canio og Frederic Kanoute. Husker kampen veldig godt, og etter en 3-0 seier var kjærligheten til denne klubben komplett.

 3. Hvorfor ble du West Ham-supporter?
  Det er nok så enkelt at jeg var veldig heldig å få mange turer til London som barn. Jeg fikk det mer eller mindre inn med morsmelken. Jeg var fascinert av min egen pappas historie, draktfargene, spillerne fra eget akademi og alle godene det var å være i West Ham familien. Det beste av alt var nok følelsen av å holde med et lag ingen andre i skolegården holdt med. Den oppmerksomheten, på godt og mest vondt, det førte med. Ville aldri vært det foruten.
 1. Hva er ditt beste West Ham-minne?
  Jeg har utrolig mange gode West Ham minner, men det er to som skiller seg litt ut. Jeg var sommeren 2013 i Flensburg sammen med min bestevenninne Kari Gabrielsen som også er West Ham fan. Vi skulle se noen av pre-season kampene denne sommeren. Vi hadde funnet ut hvor spillerne skulle bo under oppholdet, og booket oss inn på nabohotellet. På kvelden gikk vi ned på strandbaren og fikk øye på hele støtteapparatet til West Ham. Blant annet Sam Allardyce og Ian Hendon. Etter en liten stund kommer Ian Hendon bort til oss og spør om vi vil være med inn i baren på deres hotell. Dette blir vi selvfølgelig med på. All drikke skulle selvfølgelig settes på regningen til West Ham United. Etter mange timer ender vi opp i full allsang sammen med Andy Carroll og Joey O’Brien. Vi fikk dessverre ikke lov til å ta bilder så resten forblir en hemmelighet!

  Vil også trekke frem da jeg var så heldig og bli invitert over til London av John Greenacre for å spille veldedighetsturnering sammen med West Ham Ladies. Pappa og jeg ankom på kampdag, og hastet fra London Stansted til Boleyn Ground. Skiftet i garderoben og kom ut til full applaus da det ble annonsert over høytaleranlegget at jeg var fra Norge. Spilte blant annet mot Tottenham, og var så heldig å headde inn en corner forbi Tottenham keeperen. Fikk i det øyeblikk mitt livs største drøm i oppfyllelse. Score på Boleyn Ground, kysse klubbemblemet etterfulgt av crossed hammers. Akkurat der og da hadde jeg rundet livet :)

  Å få være så heldig og oppleve den siste kampen på Boleyn Ground var spesielt. Kampen var magisk, og måten vi vant på var helt ubeskrivelig. Samtidig ufattelig trist fordi jeg forstod hvilket kapittel som var i ferd med å bli lukket.
 1. Hvilken spiller er din favoritt West Ham-spiller gjennom tidene?
  Min aller første helt var utvilsomt Bobby Zamora. Jeg så veldig opp til han da jeg var yngre. Selv har jeg spilt spiss i alle år og fulgte han veldig nøye. Han var ikke noen mindre favoritt etter at han sørget for at West Ham rykket opp til Premier League i mai i 2005.

  Ellers er det ikke til å komme unna av at Jack Collison er min absolutte favoritt. En fantastisk spiller som fikk en alt for kort karriere. Mens andre barn hadde plakater av de alle største stjernene, så var mitt barnerom prydet av navn som Collison, Etherington og Zamora.

 2. Hvem er den morsomste spilleren du kan huske har spilt for West Ham
  Jeg skulle virkelig ønske jeg opplevde mange av heltene fra 70-80 tallet, men å komme utenom Di Canio for min del blir vanskelig. Som forøvrig prydet West Ham drakten jeg gikk med på barneskolen. Selv om jeg var ung da han briljerte så huske jeg denne karen godt.

  Ellers er det verdt å nevne all den oppmerksomheten man fikk rundt omkring i den perioden vi hadde Payet. Helt magisk. Folk ville plutselig snakke om West Ham.
 1. Hvor på tabellen ender West Ham denne sesongen?
  Det er sjeldent jeg er veldig optimistisk når jeg ser inn i spåkula på West Hams sine vegne, men at vi bør ha amisjoner om en midt på tabellen-plassering syntes jeg absolutt. Mye avhenger av at Antonio holder seg skadefri og at spillerne kriger maks hver eneste kamp. Dette syntes jeg har vært mangelvare lenge. Ender nok som den beste av de dårligste. 11. plass.
 1. Hva er for deg den største skuffelsen du har opplevd som West Ham-supporter?
  En av de første skuffelsene var tapte mot Liverpool i FA cup finalen i 2006. Den følelsen av å øyne et håp om trofè, også knuser Lionel Scaloni drømmen på den måten. Ikke en gang damespillerne i Fet IL gjør sånt….

  En annen skuffelse er stadionbytte. Med det mener jeg alt som forsvant ved å ikke lenger tilhøre Boleyn Ground. En av mange grunner til at jeg ble så forelsket i denne klubben, var måten klubben åpnet opp på. Alt fra å møte spillere før match, spise frokost med spillerne på hotellet, bli kjent med hotelledelsen, bli kjent igjen i West Ham shoppen, for å nevne noe. Blant annet da man gikk fra Upton Park Station i regnvær og kommer inn søkkvåt i West Ham shoppen, og eieren kler oss opp i helt nye treningsdresser, helt gratis. Dette får man aldri oppleve igjen. Det var noe unikt med hele greia. Det å komme på innsiden av en så stor klubb gjør noe med deg. Skuffelsen er selvfølelig ekstra stor når vi ikke har levert varene etter stadionbytte.
 1. Hvilken spiller kunne du ønske deg å se i West Ham-drakt?
  Er det lov å svare Arild Sundgot her? :))) Neida, fra spøk til alvor…. Det er absolutt fristende å nevne spillere som Haaland i denne sammenheng, men vi vet alle hvordan nordmenn har levert for denne klubben tidligere. Jeg kunne virkelig tenkt meg en evigung Lewandowski.
 1. Hva synes du om Scandinavian Hammers? Hva er bra og hva kan bli bedre / gjøres annerledes?
  Jeg er så stolt av å være medlem av Scandinavian Hammers. At det finnes så mange i klubben som ofrer så mye for resten. Hatten av! Som stor Lillestrøm fan og lytter av Harde Mottak, har jeg alltid ønsket meg en podcast med Scandinavian Hammers. Dette var årets julegave. Tusen takk til alle som bidrar inn mot supporterklubben på den ene eller den andre måten.

  Ellers ønsker jeg meg større blest rundt supportercupen da jeg vet det er så mye talent i denne gjengen. Det har, for egen del, vært et av de største høydepunktene vært år. Spille fotball med likesinnede, samt festligheter på kvelden. Oppfordrer alle til å bli med ved neste anledning og sette av datoen så fort man kan.

Legg igjen en kommentar