Før kampen 16. jan: West Ham – Shrewsbury

Bilderesultat for west ham v shrewsbury

London Stadium 16. januar kl. 20.45: FA cup 3. runde omkamp, West Ham United – Shrewsbury Town

Tirsdag kveld spilles omkamp i FA cupens tredje runde da Shrewsbury for første gang i historien skal gjeste London Stadium.

Den første kampen mellom lagene endte som kjent målløst etter at laget fra League One var nærmest seieren. Joe Hart reddet West Ham den gang med et par klasseredninger i første omgang.

Etter forrige møte mot West Ham har Shrewsbury spilt bortekamp i ligaen mot Blackburn og det endte med 1-3 tap for «The Shrews» som klubben kalles. De ligger likevel plassert på direkte opprykksplass etter 26 serierunder og er ett av ligaens gjerrigste lag med kun 18 baklengsmål i seriespillet.

West Ham kommer fra en fantastisk sterk borteseier mot Huddersfield i helgen hvor spesielt de kreative spillerne Arnautovic og Lanzini får mye skryt. Mye av det positive som har skjedd med klubben den senere tiden tilskrives (foruten det nye trenerapparatet) lagets ubestridte kaptein Mark Noble. Han virker nå å være tilbake i den formen han var for to sesonger siden da alle bortsett fra landslagssjefen mente han burde få representere England.

Til møtet mot Shrewsbury vil det garantert bli forandringer fra den startelleveren som imponerte mot Huddersfield og det er uvisst om noen av de tre ovennevnte vil spille. I mål vil Joe Hart igjen komme inn mens Declan Rice garantert vil starte i backrekka eller i en defensiv midtbanerolle. Kanskje kan vi også få se Reece Oxford for første gang siden han returnerte fra sitt låneopphold i tysk Bundesliga?

Andre unggutter som kan få spilletid på tirsdag er Josh Cullen, Reece Burke, Martin Samuelsen, Toni Martines og Sead Haksabanovic.

Andy Carroll er ute med en liten skade mens Chicharito sto over mandagens trening på grunn av sykdom. Det er derfor lite sannsynlig at sistnevnte vil starte på tirsdag, men Andre Ayew er veldig aktuell for en startplass. Ettersom West Ham har relativt mange skadefravær vil nok flere av de som spilte i helgen også være på banen fra start nå.

Vinneren av tirsdagens omkamp møter Bournemouth eller Wigan i 4. runde. Dersom det blir West Ham mot Bournemouth vil de to klubbene møtes tre ganger i løpet av en måned da de også skal ut i ligakamp førstkommende lørdag. Første hinder for å komme til 4. runde for West Ham er uansett Paul Hurst sitt Shrewsbury som garantert vil selge seg dyrt på London Stadium. Vi ønsker svært gjerne å se West Ham videre i cupspillet og krysser fingrene for seier, helst i løpet av 90 minutters spilletid. Come on you Irons!

Legg igjen en kommentar