Karlsruher – West Ham

COYIAUSTRIA 061sm

West Ham spilte sin tredje treningskamp på sin Østerriketurne mot tyske Karlsruhe på flotte Franz Fekete Stadion i Kapfenberg. Vi ankom stadion tidlig, og det var mye Claret and Blue rundt stadion. Tyske, østerriske, italienske, noen veldig få engelskmenn og oss.

Vi fikk snakket godt og lenge med flere av spillerne og ikke minst Julian Dicks før kampen. Julian kunne fortelle at de har trent godt og hardt, oftest to ganger om dagen. Spillerne er stinne av trening og har respondert bra. Han var spent på Feghouli, men er redd han er en type som kan forsvinne mye ut av kampene og at han trenger å lære seg litt «britisk» mentalitet. Han kunne ellers fortelle at alle spillerne kom tilbake fra ferie i god form og at teamet jobbet godt. Da jeg spurte om Gokhan Tore og om Slaven hadde ekstra tro på han, svarte han at Bilic har ekstra tro på alle spillerne sine. Det var tydelig ingen klisje heller.

COYIAUSTRIA 008 sm

Vi startet med antakelig det beste laget vi kunne stille der og da, i en ren 4-4-2 formasjon. Jeg synes Kouyate og Noble begge blir for dype da vi spiller 4-4-2 og avstanden mellom dem og de to spissene blir for stor. Derfor mener jeg vi er bedre med tre sentralt der en ligger i mellomrommet mellom spiss og sentral midt. Der vil nok Lanzini ligge mye.

Feghouli er involvert i alt som skjer offensivt, oser klasse mot et tysk lag som neppe er veldig bra. Neste uke møter vi et slovensk lag i E-cup som antakelig er mye bedre. De kom på tredje plass i serien, og kun slått av 2 gode lag,  NK Maribor og NK Olimpija.

Mark Noble bosser mye på midten og gjør nesten ikke feil. Carroll er bevegelig og god på topp. Det meste skjer på høyresiden der Antonio dobler på kant med Feghouli hele tiden. Dette er et våpen, men vil også gjøre oss vidåpne defensivt på den siden.

Nordtveit gjør sine saker bra som stopper, men Julian og Håvard selv kunne fortelle at det er sentralt på midten han vil være mest aktuell. Winston Reid er kanskje banens beste sammen med Noble og Feghouli.

Carroll header inn det første etter samarbeide av Feghouli og Valencia. 2-0 kommer på et overraskene skudd fra Feghouli som keeper skal ta. 3-0 kommer mot slutten av kampen på en kvalitetsavslutning fra Ash Fletcher etter et strålende innlegg fra Cresswell. Dette er dessverre det siste Aaron gjør i kampen, da han får en lei smell i kneet rett etter. Tacklingen er stygg, og det blir skikkelige tumulter i etterkant. Reid og Noble er så forbanna på tyskeren at Bilic må ut og stoppe dem.

COYIAUSTRIA 037 sm

Bra gutta står opp for hverandre. Noble ga seg ikke heller og var skikkelig forbanna. Noble lo godt etter kampen da jeg spurte han om jeg skulle hjelpe han og finne tyskeren. Noble er verdens hyggeligste, spurte om vi virkelig hadde tatt turen fra Norge før jeg rakk og spørre om han husket meg. Sånn er moro. I tillegg til Noble, Dicks og de to norske spillerne så snakket jeg litt med Bilic og en overraskende hyggelig Kouyate som var veldig fornøyd med å se Jespers drakt med hans navn på ryggen. Bilic er en kjernekar, snakker med alle og virkelig bryr seg. Etter kampen kom han bort til Jesper med drakta som Antonio hadde spilt med, det var populært.

Det virker som laget er i god rute og det er god harmoni i spillergruppa. Om Cresswell nå er ute så sliter vi på sidebackene. Byram holder ikke ennå er jeg redd, og Antonio er for offensiv. Ogbonna kan spille venstre, men det spørs om jakten på sidebacker må intensiveres. La oss håpe at Cresswell klarer seg, men han forlot stadion med skinne på foten og på krykker.

Moro å se treningskamp og skikkelig moro å treffe og snakke med mange i støtteapparatet igjen.

 

Legg igjen en kommentar