Kidderminster – West Ham 1-2 e.e.o (1-1 FT)

West Ham stilte med bortimot toppet mannskap mot klubben som ligger 6 nivå lavere, med 112 lag imellom dem i ligasystemet. Men dette ble en nitrist affære. Et lag totalt uten flyt og presisjon fikk tidlig et mål imot. Dette sleit vi virkelig med å snu, og med svært lite sjanser så dette ut til å bli en av de største cup flausene gjennom historien. Men på overtid reddet Rice litt av fadesen, og utlignet til 1-1.

Ekstraomgangene var like dårlige, og på slutten av 2 omgang gikk Zouma i bakken med noe som kan være en ny skade. Haltet gjennom siste minutta, men dette blir spennede å se utfallet av. På overtid av ekstraomgangen scorte vi vinnermålet, selv om det virket noe heldig mtp en mulig offside. Dette er en kamp som må fort glemmes.