Kouyate forlater West Ham

Bilderesultat for Cheikhou kouyate crystal palace

Torsdag ble det klart at Cheikou Kouyate forlater West Ham og fortsetter karrieren i Crystal Palace.

Kouyate kom til West Ham fra Anderlecht for fire år siden og var sentral fra første kamp for klubben. Han fikk totalt 147 kamper for West Ham og scoret 15 mål. West Ham-fansen vil spesielt huske hans scoring mot Domzale i kvalifiseringen til Europaligaen i 2016 som også var det første målet som noensinne var scoret i en West Ham-kamp på London Stadium. I tillegg husker vi selvsagt hans scoring mot Arsenal på Emirates i sesongåpningen 2015.

De siste par sesongene har ikke Kouyate prestert så godt som den første tiden i Øst-London og med de nye spillerne som har kommet inn i sommer (blant annet Jack Wilshere) lå det i kortene at Kouyate ville bli overflødig. Noe av årsaken til at han ikke har vært så god som den første tiden har også sammenheng med at han i perioder har blitt spilt i nye posisjoner på banen.

Den 28 år gamle senegaleseren har alltid vært kjent for å ha glimt i øyet og hans gode humør vil sikkert bli savnet i West Ham-garderoben.

Scandinavian Hammers takker Kouyate for god innsats i West Ham-trøya og ønsker han lykke til på Selhurst Park (selvsagt mot alle andre lag enn West Ham).

Legg igjen en kommentar