Landslagspausen er over

Så er landslagspausen over for denne gang og spillerne som har vært avgårde med sine respektive landslag er tilbake på Rush Green og forbereder seg til helgens hjemmekamp mot Everton.

En titt på hvilke av West Hams spillere som har bemerket seg i landslagssammenheng viser i første rekke debuten til Declan Rice på Englands midtbane. Han kom inn fra benken i hjemmekampen mot Tsjekkia forrige fredag og spilte hele bortekampen mot Montenegro. Som ventet spilte Rice meget solid og får mer enn godkjent i begge oppgjørene.

Foruten Rice så var Javier Hernandez avgårde med sitt Mexico og ikke uventet tegnet han seg på scoringslista da de beseiret Paraguay med 4-2. For Paraguay satt forøvrig Fabian Balbuena på benken.

Marco Arnautovic spilte to kamper for Østerrike. Etter først å ha tapt 0-1 mot Polen måtte de også se seg slått 2-4 borte mot Israel. Riktignok scoret Arnautovic begge målene til Østerrike, men null poeng på to EM-kval kamper har gitt dem et svært dårlig utgangspunkt før fortsettelsen. Lukasz Fabianski var forøvrig ubenyttet reserve i begge Polens kamper.

Manuel Lanzini var tilbake i Argentinas landslagstropp, men han fikk ikke minutter på banen denne gang. Felipe Anderson var med i Brasils tropp som møtte Tsjekkia på tirsdag, men kom ikke på banen denne gang.

Kommentarer

  1. Henning Weider

    Felipe fikk 18 min mot Panama sist lørdag😀

Legg igjen en kommentar