Mark Noble – den lokale gutten som ble kaptein

Mark-Noble

 

Gutten som er oppvokst rett ved stadion, som var og er fan. Han som synger Bubbles da han varmer opp. Kapteinen som får sin testimonial i mars, som elsker klubben slik du og jeg gjør.

Som spiller er det alltid 100%, alltid! Han gir alt og pusher spillerne rundt seg, da alle er slitne, henter Noble nye krefter. Å spille i Claret and Blue betyr noe mer for Mark Noble.

Jeg mener han er undervurdert som spiller. Mange skriver ofte at han må ofres om vi skal ta nye steg som klubb. At Song, Obiang og Kouyate er bedre, eller at vi må kjøpe en ny spiller. Da mener jeg vi undervurderer hans bidrag, som person og leder for laget, som hærfører, som bjellesau. Jeg mener også at hans ferdigheter også undervurderes.

Joda, noen Lionel Messi blir han aldri, og en sjelden gang mister han nok ballen der han ikke skulle gjøre det, og han får garantert noen frispark og kort mot seg, men det er en del av pakka. 100% intensitet og hjertet utenpå drakta hele tiden, så skjer det. Slik er det.

Undertegnede er ikke verdens største fan av statistikk i fotball. Jeg mener statistikk gir noen bilder, men aldri den fulle sannhet. Hadde den gjort det, så skulle Prince Mark hatt gullballen. Han løper mest, vinner ballen mest, treffer medspiller oftest. Han vinner alle statistikkene. Nå har vi en klok manager (og bedre medspillere) så han er heldigvis ikke førster i alt lengre. Sikker på Noble selv vet at han slår elendige cornere.

Alle lag trenger en klubbspiller, en foregangsfigur, en leder. Vi har Mark Noble. Vår Mark Noble. Som burde vært Englands Mark Noble, og som selvsagt er god nok da vi skal bryte oss inn i topp 4!

Uten Mark Noble klarer vi det neppe, spør du meg.

Vår manager er heldigvis en klok mann, en klok fotballmann og prissetter kapteinen sin. Antakelig en av de første på lagoppstillingen hans. Hver gang! For Mark Noble vil spille, sikkert 4 kamper i uka om han fikk lov, så lenge det er med crossed Hammers på brystet!

http://www.standard.co.uk/sport/football/west-hams-mark-noble-should-get-england-call-hes-one-of-roy-hodgsons-best-options-says-slaven-bilic-a3173571.html?

Herregud som jeg gleder meg til å stå på sesongkortplassen min og synge til ære for Noble på hans testimonialkamp. En klubblegende som kan sammenlignes med Billy Bonds, Trevor Brooking og Bobby Moore før han er avslutter sin karriere, som innbytter i Champions Leaguefinalen for West Ham, som 40 åring i 2028!

0
0

Legg igjen en kommentar