Martin Samuelsen er klar for Hull City

Martin Samuelsen kom til West Ham sommeren 2015 og det var stilt store forventninger til vestlendingen etter å ha vist svært lovende takter i sesongoppkjøringen hvor blant annet Dimitri Payet var en del av West Hams spillerstall. Etterhvert ble det diverse utlån til andre klubber for Samuelsen, blant annet Peterborough, Blackburn, Burton og Venlo i nederlandsk fotball. Det siste året har han spilt for Haugesund hvor han avsluttet sesongen med å spille cupfinale på Ullevaal Stadion.

Selvom vi har hørt om Martin lenge er han fremdeles bare 22 år gammel. Han fikk ingen Premier League-kamper for West Ham, men han spilte blant annet Europa League sommeren 2015 og han kom innpå i den offisielle åpningskampen på London Stadium da Juventus var motstander for fulle tribuner. Nå er han altså klar for Hull City i Championship hvor han denne gangen går på permanent avtale.

Scandinavian Hammers ønsker Martin Samuelsen all mulig lykke til videre i karrieren. Vi som har møtt han personlig vet hvilken fantastisk sympatisk og fin gutt Martin er og at han har et stort potensiale på fotballbanen er det heller ingen tvil om. Lykke til Martin!!!

Legg igjen en kommentar