Medlemsinformasjon – Ikke mottatt Bubbles 129?

Da kan den hende vi har feil adresse på deg og/eller at medlemskontingenten ikke er betalt. I så fall kan du sjekke status ved å sende mail til medlem@scandinavianhammers.com.

Det nærmer seg Årsmøte 2017 i Scandinavian Hammers. I den forbindelse jobber naturligvis styret med en del organisatoriske ting i supporterklubben. Innkalling, årsberetning og regnskap vil være klart om noen få dager. Som tidligere annonsert holdes årsmøte i forbindelse med supportercupen 03.06 på Nordre Åsen i Oslo.

Scandinavian Hammers har mange medlemsfordeler og jobber kontinuerlig for å forbedre vårt produkt til våre medlemmer. Tilgang til forum og Facebookgruppen vår er en av disse tilbudene vi har til våre medlemmer. Det vil gjøres en sjekk av registrerte brukere på nettsiden og Facebookgruppen opp mot medlemsregisteret rundt månedsskiftet mai/juni. De som ikke har et aktivt medlemskap vil da miste tilgangen sin. Re-aktivering av medlemskap gjøres enkelt på våre nettsider. Betaling for medlemskap sesongen 2017/2018 vil komme i løpet av sommeren sammen med informasjon om betalingsmåter. Alle innbetalinger som gjøres nå gjelder for neste sesong.

Mister du tilgang til Facebook eller forum kan dette altså skyldes at du ikke lenger står med et medlemskap i Scandinavian Hammers, men fortvil ikke. Dette kan altså raskt og enkelt reaktiveres.

Avslutningsvis vil jeg minne om muligheten til å bestille en egen Scandinavian Hammers trøye. Sjekk ut vår nettbutikk for bestilling. Bestillingsfrist er 01.06.

http://www.westhamunited.no/

Med beste ønsker om en god helg og en fin avslutning på sesongen.

Erik T. Dammen

Leder

Scandinavian Hammers

Legg igjen en kommentar