Medlemsskap, Q&A

Vi får av og til spørsmål om hvordan bli medlem, fornye medlemsskap, endre betalingskort, familiemedlem vil ha tilgang +++…

Hvordan skal man fikse dette?

Prøver derfor å forklare litt om hvordan dette funker.

Først litt basis om hvordan det funker. Alle medlemmer oppfordres til å betale via nettsiden. Men om det ikke er ønskelig å bruke nettsiden, så tar vi betaling via Vipps eller konto overføring også. 

Grunntanken med å bruke nettsiden er at alle får en personlig innlogg, hvor dei kan sjekke status på medlemsskapet, oversikt over betalinger, se betalingskort og evt endre dette. Når det nærmer seg utløp vil det komme informasjon på mail. Dette kommer flere ganger, for å sikre at det er mulig å avbryte fornying om noen ønsker dette. Det er under registrering/betaling mulig å velge fornying automatisk, og da vil kort trekkes automatisk. Derfor kommer det også varsler om kort er utdatert.

Om du har et aktivt medlemsskap, så har du mest trolig også en bruker på nettsiden. Prøv glemt passord om du ikke husker dette. Om du ikke har bruker, så opprett bruker. Etter at du har logget inn (eller opprettet bruker) så vil du komme til oversikten over medlemsskapet ditt.

Om medlemsskaper utgått, eller du er ny bruker ser det slik ut:

Velg da det som er ringet inn (choose a membership level) , og velg hovedmedlem på neste bilde, og fullfør anvisningene etterpå.

 

Om du har aktivt medlemsskap som ikke er utgått, så ser det slik ut:

Evt endringer på kredittkort så trykk på link ‘oppdaterer kredittkortinformasjon’. 

 

Blar du lenger ned på siden, så viser flere linker:

Velger du innbetalinger, så kan du på den linken endre kortinformasjon også.

 

Og husk at har du problemer, spørsmål osv, så kan du alltid kontakte oss på:

webmaster@scandinavianhammers.com

medlem@scandinavianhammers.com

Legg igjen en kommentar